Schoolit.be lanceert officieel: alle IT-nieuws voor scholen

school it kinderen

Het afgelopen jaar hebben we binnen het B2B IT-landschap in België succesvol Techzine gelanceerd. Met de ervaring die we hebben opgedaan, werd het tijd om verder te kijken.

Techzine.be is sterk gegroeid en biedt dagelijks nieuws en achtergrondstukken voor IT-admins, C-levels, developers en IT-liefhebbers binnen zowel de kmo- als enterprisemarkt. Door het succes in België hebben we met de redactie verticale markten geanalyseerd waar vraag is naar onze expertise.

Met Schoolit.be willen we een eerste verticale markt aanboren. Er gebeurt heel wat rond de digitalisering van scholen, maar er zijn te weinig (online) kanalen waar onafhankelijk en met expertise wordt gekeken naar de educatiesector. De focus is sowieso IT, in de breedste zin van het woord. Geen analyses van zitbanken of klasindelingen, Schoolit kijkt naar technologie.

Nieuwe website

Scholen worden dagelijks met technologische uitdagingen geconfronteerd, maar hebben daar niet altijd een antwoord op. Niet elke school heeft een fulltime IT-verantwoordelijke en elke leerkracht of medewerker moet roeien met de riemen die hij of zij heeft. Dit gebrek aan informatie kan er voor zorgen dat soms foute beslissingen worden genomen.

Schoolit wil leerkrachten, directieleden, administratieve medewerkers en andere werknemers binnen de schoolomgeving een houvast geven. Verwacht geen leerplannen, maar een volledig nieuwe website waar je dagelijks nieuws, onafhankelijke reviews en diepgravende achtergrondstukken op terugvindt. Alles over hardware, software en ontwikkelingen die betrekking hebben op de onderwijssector.

Werk jij in een school, heb je een passie voor IT of wil je er meer over weten? Surf naar Schoolit.be en schrijf je in voor de wekelijkse nieuwsbrief, zodat je op de hoogte blijft van alle beste stukken.

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home