Samsung kondigt Unpacked 2-event aan voor 20 oktober

Samsung Unpacked Oktober 2021

Samsung houdt zijn tweede Unpacked-event van het najaar op 20 oktober. De uitnodiging is behoorlijk summier en wijst niet direct naar grootse nieuwe aankondigingen, maar een verrassing is nooit uitgesloten.

Samsung plant een tweede Unpacked-event op 20 oktober, exact één dag na het Google Pixel-event en twee dagen na het Apple Mac-event. Tijdens het eerste Unpacked-event kondigde Samsung twee nieuwe vouwbare smartphones aan: Galaxy Z Fold 3 en Galaxy Z Flip 3. De traditionele Galaxy Note-aankondiging gebeurde niet en maakt mogelijk zijn comeback als Galaxy S22 Ultra.

Het zou kunnen dat Samsung de Galaxy S21 FE uiteindelijk toch wil aankondigen in dit Unpacked-event nadat het eerder volgens geruchten werd geschrapt uit het vorige in augustus. Anderzijds zijn er ook weer genoeg tekenen aan de wand dat het toestel nooit meer uitkomt omwille van het wereldwijde chiptekort.

Wat rest er dan nog om aan te kondigen voor Samsung, behalve de wind uit de zeilen van Google en Apple halen? De uitnodiging wijst naar een soort van personalisatie van Galaxy-toestellen. Denk bijvoorbeeld aan de Galaxy Z Flip 3 waarbij je iedere helft een andere kleur kan geven. Misschien is dit allemaal iets te optimistisch en brengt Samsung enkel wat nieuwe kleuren naar bestaande modellen?

Het is voorlopig allemaal koffiedik kijken, maar het wordt moeilijk voor Samsung om de aandacht van Google met zijn nieuwe Pixel 6-smartphones en Apple met zijn nieuwe Mac-toestellen weg te trekken. Afwachten tot 20 oktober wanneer de livestream start om 16 uur lokale tijd.

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home