Samsung kondigt Unpacked-event aan voor Galaxy S24 toestellen

Samsung Unpacked 2024

Op 17 januari kondigt Samsung zijn nieuwste Galaxy-toestellen aan, naar alle waarschijnlijkheid drie Galaxy S24-modellen.

Elk voorjaar kan je erop rekenen dat Samsung een nieuw Unpacked-event organiseert om zijn nieuwste vlaggenschepen aan de wereld te tonen. Op 17 januari vindt het fysieke event plaats in het SAP Center in de VS, een NHL-stadion.

Vorig jaar was de Samsung Galaxy S23-reeks aan de beurt, dit jaar mag je de Galaxy S24-toestellen verwachten. De Galaxy S24 Ultra, het topmodel, zou volgens geruchten een titanium frame krijgen en een vlak scherm vooraan. Er circuleren nog meer geruchten; voor een officiële bevestiging is het nog even wachten tot het event start.

Wat we wel al weten, is dat de focus op AI zal liggen. Op de Amerikaanse reservatiewebsite wordt een voorbeeld getoond hoe AI kan helpen bij het inzoomen. Onder de marketingterm Galaxy AI wil Samsung de huidige hype maximaal benutten.

Zoals elk jaar kan je op de homepage van Samsung het event live volgen, net als op YouTube en andere mediakanalen. Om 19u onze tijd op 17 januari start de livestream.

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home