Samsung bevestigt Galaxy S22 in websitecode met lancering op 9 februari

Samsung Galaxy S22 Ultra

De broncode van Samsungs eigen website verwijst naar een officiële aankondiging op 9 februari. Vanaf 24 februari zouden de toestellen in de winkelrekken moeten liggen.

Ondanks dat de Samsung Galaxy S22 officieel nog niet is aangekondigd, kennen we al nagenoeg alle details dankzij de talrijke lekken. Het nieuwste lek is er eentje dat van Samsung zelf komt, meer specifiek uit de broncode van hun website.

Twitter-account TechInsider vindt een duidelijke verwijzing naar de lancering van de nieuwe vlaggenschepen onder de tags ‘samsung galaxy 2022’, ‘galaxy s series’ en ‘galaxy note series’. Die laatste tag bevestigt opnieuw dat het topmodel, de Samsung Galaxy S22 Ultra, ruimte heeft voor een stylus en de spirituele opvolger wordt van de Galaxy Note 20 na een sabbatjaar in 2021.

De broncode vermeldt verder nog een lanceringsdatum op 9 februari met vermoedelijk een digitaal ‘Unpacked’-event. Vanaf 24 februari zouden de toestellen in de winkel moeten liggen. Deze data bevestigen eerdere lekken die op het internet circuleerden.

Op de Nederlandse website van Samsung staat ook een nieuwe 45 watt snellader online volgens Let’s Go Digital. Die is 30 procent compacter dan de vorige 45 watt snellader die samen met de Galaxy S20 Ultra en Galaxy Note 20 Ultra werd gelanceerd. De Galaxy S21-reeks ondersteunde maar maximaal tot 25 watt snelladen. Met de nieuwe voedingsadapter is de kans groot dat de Samsung Galaxy S22 opnieuw snelladen tot 45 watt ondersteunt of misschien nog meer? Afwachten tot de officiële aankondiging op 9 februari.

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home