Razer betreedt zakelijke markt met ergonomische muis, toetsenbord en muismat

razer productivity suite
-

Razer en sobere design, dat ging tot voor kort niet samen. Om de zakelijke wereld te veroveren, verdwijnt het gifgroene logo en maakt het plaats voor eenvoudige Razer-letters en een sober wit design. De focus ligt op ergonomie met de muis werken en mechanisch typen.

De Razer Productivity Suite is de eerste stap van het gamingmerk richting de zakelijke markt. Hun expertise in de hypercompetitieve gamingmarkt wil het merk nu gebruiken om de werkplek te moderniseren. In samenwerking met Humanscale, expert in ergonomie op de werkvloer, ontwikkelde Razer de draadloze Pro Click-muis voor rechtshandig gebruik.

De rest van de set wordt vervolledigd door een draadloos mechanisch toetsenbord en sobere muismat. De Razer Productivity Suite is enkel beschikbaar in een witte kleur om een duidelijk het onderscheid te maken met hun gaming line-up.

Razer Pro Click

De Razer Pro Click-muis is ergonomisch gevormd onder een neutrale hoek van 30 graden. Hiermee voorkomt het ongemakken en blessures bij lang muisgebruik. Het formaat schikt zich zowel naar grote als kleine handen en er is een steun voor de duim. Onderaan zit een geavanceerde optische sensor. Bovenaan kan je tot acht verschillende knoppen configureren.

De muis maakt via bluetooth verbinding met maximaal vier apparaten. De herlaadbare batterij gaat meer dan vierhonderd uur mee en kan je herladen met de meegeleverde microUSB-kabel. De muis bekabeld gebruiken kan ook.

Razer Pro Type

De set wordt vervolledigd door de Razer Pro Type. Het draadloos toetsenbord krijgt hetzelfde witte design mee als de muis en laadt op via USB-C. Wie een mechanisch toetsenbord in een open werkomgeving introduceert, wordt onmiddellijk neergebliksemd door het luide klikgeluid. Om dat te verminderen, stopt Razer speciale mechanische switches om stil te werken en toch van de tactiele feedback te genieten. Het toetsenbord ondersteunt bluetooth tot maximaal vier apparaten en kan eveneens bekabeld worden gebruikt.

razer pro type

De Razer Pro Glide muismat maakt de set compleet. Het microvezeloppervlak heeft een moderne look en aan de onderkant zorgt de schuimrubberen afwerking dat de mat niet beweegt tijdens gebruik. Formaat van de mat: 360 x 275 x 3 mm.

De Razer Productivity Suite is vanaf vandaag online verkrijgbaar bij Razer en vanaf volgende week bij erkende resellers. De Razer Pro Click muis heeft een adviesprijs van 109,99 euro. Het Razer Pro Type toetsenbord kost 149,99 euro. De Razer Pro Glide muismat kost 11,99 euro. Alle prijzen zijn inclusief btw.

Tip: Logitech MX Vertical review: ergonomisch werken

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home