MMD lanceert twee extrabrede 44,5 inch-monitoren voor professionals

Philips 45B1U6900CH

De twee modellen hebben een 32:9-schermverhouding, wat op het lijf geschreven is voor professionals die veel multitasken.

MMD, de officiële licentiehouder voor Philips-monitoren, lanceert twee grote 44,5 inch-modellen met een indrukwekkende 1500R-curve en een schermresolutie van 5.120 x 1.440 pixels. De fabrikant gebruikt een VA-paneel dat een maximale refresh rate van 75 Hz heeft en een piekhelderheid van 450 nits. Het paneel heeft volgens MMD een 107% DCI-P3 kleurbereik.

Het grote verschillen tussen beide modellen is dat de Philips 45B1U6900CH een geïntegreerde 5 megapixel webcam (Windows Hello-compatibel) heeft bovenaan die je kan wegduwen voor extra privacy en een extra USB Type-B upstreampoort. De Philips 45B1U6900C heeft geen van beide.

Philips 45B1U6900CH

Beide modellen hebben een ergonomische voet waarmee je de monitor in hoogte kan verstellen en draaien. Elk model is een USB-C-monitor dat een laptop tot 100 watt aan laadvermogen kan opladen. De aansluiting is compatibel met DisplayPort Alt-mode om zowat elke laptop met USB-C te ondersteunen.

Andere video-uitgangen zijn 2x HDMI (v2.0), 1x DisplayPort (v1.4) en er is ook een jackaansluiting. Die laatste heb je nodig om audio uit dit toestel te krijgen, want er zitten geen geïntegreerde luidsprekers in de monitor. Beide modellen functioneren prima als USB-C docking station door de geïntegreerde gigabit LAN-poort, KVM-switch en vier USB-A 3.2-poorten.

Het is voorlopig onduidelijk wanneer de twee modellen beschikbaar zullen zijn. Philips deelt voorlopig nog geen prijs mee, enkel dat de modellen passen binnen de ‘Curved Business Monitor 6000’-reeks.

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home