MMD lanceert 16 inch draagbare Full HD-monitor met USB-C

Philips 16B1P33002D

De Philips 16B1P3302D is onmiddellijk beschikbaar en heeft een adviesprijs van 279 euro inclusief btw.

Onder de noemer Philips 16B1P3302D lanceert MMD een nieuwe 16 inch draagbare monitor. Het compacte, dunne scherm ondersteunt geen aanraakfunctionaliteit en heeft een Full HD-resolutie (75 Hz). MMD hanteert een traditioneel 16:9-schermratio die handig is voor mediaconsumptie. Zakelijke toestellen evolueren de laatste tijd steeds meer naar 16:10 of zelfs 3:2 om meer ruimte in de hoogte te krijgen voor productiever werk.

De Philips 16B1P3302D heeft twee USB-C-poorten. Een ervan voorziet de monitor van stroom, de tweede dient om randapparatuur aan te sluiten. Wie een laptop aansluit die maar één USB-C-aansluiting heeft, kan de tweede op de monitor gebruiken om de stroomkabel aan te sluiten zodat de monitor en de laptop van stroom worden voorzien. Er is ook ruimte voor een jackaansluiting om een hoofdtelefoon te verbinden.

De draagbare monitor kan vermogen tot 90 watt verwerken en tot 65 watt doorlussen naar een laptop om op te laden. Dat is ruim voldoende voor de meeste compacte laptops. Eigenaars van workstations die op volle toeren draaien, hebben meer nodig en kunnen beter een extra laadbron rechtstreeks in het toestel stoppen.

De aansluitingen achteraan zitten in een voet verwerkt zodat je het draagbare scherm onder een hoek kan positioneren tussen de 0 en 90 graden. Volgens MMD verbruikt het scherm in zijn eco-modus gemiddeld 4,4 watt. Volgens de EnergyStar testmethode wordt 6,2 watt gemeten, wat nog altijd weinig is. Het scherm weegt 1,03 kg.

De Philips 16B1P3302D is onmiddellijk beschikbaar en krijgt een adviesprijs van 279 euro (incl. btw). Er zit een beschermhoes in de doos om het scherm veilig mobiel te gebruiken.

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home