Het uilennest breidt uit: Owl Labs introduceert Meeting Owl 4+ 

Owl Labs - Meeting Owl 4+

De Meeting Owl 4+ biedt een levensechte hybride ervaring met een 4K Ultra HD-camera, een 360-graden ervaring en meer slimme functies.

Het Amerikaanse Owl Labs lanceert Meeting Owl 4+ voor hybride vergaderingen, de opvolger van de Meeting Owl 3. Deze nieuwe uil komt met een 4K Ultra HD-camera, 360°-ervaring en AI-aangedreven functies om de hybride vergadering voor iedereen levensecht te doen lijken. Wie een hypermoderne uil als mascotte in de vergaderzaal wil, zal hiervoor 2.199 euro incl. btw moeten neerleggen. 

Nieuwe uil geboren

Twee jaar geleden bracht Owl Labs de Meeting Owl 3 op de markt, die de redactie van ITdaily destijds onder zijn vleugels nam. Helaas kwam deze uil niet verder dan een degelijke video- en geluidskwaliteit en schattige uilenogen. Heeft de nieuwe Owl 4+ dezelfde genen of zet het stappen vooruit?  

Op gebied van design heeft de uil een modernere look gekregen in het donkergrijs en met uilenogen die je kan switchen naar een alternatieve LED-verlichting in uiterst professionele situaties. Deze uil heeft meer opties voor internetconnectiviteit in huis: via zakelijke wifi of ethernet met een USB-adapter.  

Meeting Owl 4+

De Meeting Owl 4+ heeft een 4K Ultra HD-camera onder zijn vleugels die een 360°-ervaring biedt, een ingebouwde luidspreker en microfoon. De camera richt zich automatisch op de deelnemer die aan het woord is om participatie aan te moedigen, het 360°-beeld toont tegelijkertijd een beeld van de kamer. Bovendien is stil schakelen mogelijk tussen verschillende Owl-video- en audioapparaten wanneer ze gekoppeld zijn.  

Owl Labs – Meeting Owl 4+

De Meeting Owl 4+ kan namelijk verbinding maken met twee extra Owl-apparaten, zoals bijvoorbeeld een Owl Bar of een tweede Meeting Owl, zodat nog meer deelnemers opgenomen worden. Owl Labs beweert bovendien dat de Meeting Owl 4+ eenvoudiger dan ooit in te stellen is, zodat vergaderingen snel kunnen starten. 

De Meeting Owl 3 was al een dure uil met een prijskaartje van 959 euro, de Meeting Owl 4+ gaat voor een verdubbeling en komt neer op 2.199 euro incl. btw.  

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home