Owl Labs lanceert videoconferencing bar die integreert met 360°-audio en -video

owl labs bar
Bron: Owl Labs

Owl Labs introduceert de Owl Bar. De videoconferencing bar heeft een voorwaarts gerichte camera en speaker, en kan draadloos gekoppeld worden aan andere oplossingen van de fabrikant.

Voor wie zijn vergaderruimtes vol wilt zetten met apparatuur van Owl Labs, hebben we goed nieuws. De fabrikant breidt zijn assortiment uit met de Owl Bar, een videoconferencing bar met een 4K, 30 megapixel-camera, vier omnidirectionele microfoons en geïntegreerde high-def luidspreker. De voorwaarts gerichte camera heeft op zichzelf een beeldhoek van 114 graden, maar dit gezichtsveld kan je uitbreiden naar 360 graden door de videobar te koppelen aan een Meeting Owl.

lees ook

Meeting Owl 3 review: te duur kantoordier

Iedereen in beeld

Die koppeling verloop draadloos en wordt ondersteund door de AI-aangedreven Owl Intelligence System-software (OIS). De software kan automatisch van camera wisselen om de aanwezige deelnemers in beeld te brengen wanneer ze spreken en bewegen. Dit bevordert oogcontact en voorkomt zijaanzichten.

Koppeling met de Whiteboard Owl die de focus legt op whiteboards is eveneens mogelijk. De Owl Labs-apparaten kunnen zo worden gecombineerd om de beschikbare ruimte zo goed mogelijk te benutten. De Owl Bar zelf wordt beheerd via de mobiele of desktopapp.

De Owl Bar is vanaf nu verkrijgbaar voor 2.199 euro. Bij de videoconferencing bar kan ook nog een beugel worden bijgekocht om de bar aan een muur te monteren (129 euro). Owl Labs verkoopt zijn verschillende oplossingen ook in bundelvorm: voor de combinatie met een Meeting Owl leg je 3.299 euro neer. Alle bovenstaande prijzen zijn inclusief btw.

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home