Outlook kan binnenkort je e-mails automatisch aanvullen

Outlook

Microsofts webversie van Outlook en Outlook.com krijgen binnenkort een nieuwe tekst voorspellende feature, die suggesties geeft terwijl je typt, vergelijkbaar met Smart Compose in Gmail. De functie wordt later deze maand uitgerold.

De functie staat momenteel gemarkeerd als ‘in ontwikkeling’ op de Microsoft 365 Roadmap. De functionaliteit is in de loop van mei beschikbaar, maar het is niet duidelijk of dan meteen verschillende talen zullen worden ondersteund in plaats van alleen Engels.

Volgens een ondersteuningsdocument dat The Verge aantrof zal je suggesties in Outlook.com of Outlook voor het web kunnen aannemen met de Tab-toets of rechtse pijltoets. Om een suggestie te negeren, blijf je gewoon verder typen.

Verzenden uitstellen

Microsoft werkt daarnaast ook aan een functie voor de webversie van Outlook om het verzenden van een e-mail uit te stellen tot een later moment. De functie moet voor het einde van juni beschikbaar zijn. Het is overigens vandaag reeds mogelijk om e-mails op een later moment te verzendne met de desktopversie van Outlook.

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home