Orbid maakt digitale tool ‘Save Your Seat’ zes maanden gratis

Wel of niet komen werken?

Orbid

Vandaag is thuiswerken de norm, maar soms is het noodzakelijk om op kantoor te zijn. Voor hen maakt Orbid de digitale tool ‘Save Your Seat’ gratis beschikbaar over een periode van zes maanden. De tool laat je toe om je werkplek te reserveren zodat er genoeg ruimte is rondom om veilig te werken.

Midden vorig jaar lanceerde Orbid de tool ‘Save Your Seat’ om je werkplek te reserveren in een overzichtelijke online omgeving. De oplossing biedt een digitale plattegrond van het kantoor en zorgt voor een veilige organisatie van werkplekken volgens de regels van social distancing.

“Tijdens de eerste lockdown hebben we vastgesteld dat de impact van de crisis op de IT-sector nihil is gebleven. Integendeel, Orbid is momenteel op zoek naar tientallen nieuwe medewerkers om de verhoogde werkdruk op te vangen. Daarom willen we onder het motto ‘sharing is caring’ ook andere bedrijven ondersteunen. De crisis kunnen we niet oplossen, maar met Save Your Seat zal de planning van werk in elk geval veel efficiënter verlopen”, zegt Jan Verfaellie, CEO van Orbid.

Kosteloos proberen

De tool kan je zes maanden kosteloos proberen. Wie weet heb je de tool na die periode niet meer nodig met de komst van het vaccin en bijhorende versoepelingen? Anderzijds bestaat de kans dat thuiswerk het nieuwe normaal wordt en dat een zitje reserveren op kantoor de norm wordt ook na covid-19.

lees ook

Hoe Ricoh zich op de Vlaamse IT-markt werpt met overname Orbid

IT-leverancier Orbid maakt sinds mei vorig jaar onderdeel uit van Ricoh. Orbid blijft wel onder eigen naam opereren. Het bedrijf is al 22 jaar actief en telt intussen 140 medewerkers. Het gros van hun business is IT met een klein maar belangrijk HR-consultancyluik.

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home