OnePlus omarmt zakelijke markt met Android Enterprise Recommended

OnePlus Android Enterprise Recommended
-

De recent gelanceerde OnePlus 8, OnePlus 8T en OnePlus Nord zijn door Google gecertificeerd als Android Enterprise Recommended. Hiermee kunnen bovenstaande OnePlus-modellen zero-touch worden uitgerold en voldoen de toestellen aan belangrijke validaties.

Android-toestellen die binnen het Android Enterprise Recommended-programma vallen, worden door Google gecertificeerd om optimaal en veilig binnen bedrijven te functioneren. Zo krijgen de toestellen gegarandeerd en snel security-patches en kunnen ze in MDM-oplossingen worden geïntegreerd met heel wat geavanceerde functies.

Om een voet binnen de zakelijke wereld te krijgen, loont het dus moeite om toestellen te certificeren. OnePlus heeft dit nu gedaan met de OnePlus 8 Pro (lees review), OnePlus 8 (lees review) en OnePlus Nord (lees review). Zo kunnen bedrijven de nieuwste toestellen van OnePlus naadloos integreren en consistent beheren.

Gegarandeerde updates

Dankzij het certificaat weten bedrijven dat de toestellen gegarandeerd twee jaar software-updates zullen ontvangen en drie jaar security-updates. In het laatste jaar worden de securitypatches niet meer maandelijks maar tweemaandelijks uitgerold.

Tuomas Lampen, Head of Strategy van OnePlus Europe: “Dit was een van onze doelen voor dit jaar en we zijn blij dat we de Android Enterprise Recommended-validatie hebben gekregen voor de OnePlus 8 Pro, OnePlus 8 en OnePlus Nord. Gebruikers van deze toestellen kunnen zakelijke ondersteuning krijgen wanneer ze het toestel voor hun werk gebruiken, doordat hun organisatie de OnePlus-toestellen kan configureren volgens de lokale eisen voor apparaatbeheer.” 

De OnePlus 8-reeks zal door het hogere prijskaartje zelden breed worden uitgerold bij bedrijven, maar de OnePlus Nord (vanaf 399 euro incl. btw) is een aantrekkelijke propositie die op dit ogenblik de sterkste prijskwaliteitverhouding heeft op de markt.

Tip: OnePlus Nord review: veel toestel, minder geld

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home