OnePlus 11 lanceert vanaf 829 euro, binnenkort verkrijgbaar

oneplus 11
Bron: OnePlus

Update 07/02: De OnePlus 11 is vandaag officieel gelanceerd in de Benelux. Voor een configuratie met 8 GB RAM en 128 GB opslag betaal je 829 euro, voor 16 GB RAM en 256 GB opslag 899 euro. Prijzen zijn incl. btw. Lees hier onze uitgebreide review.

Origineel artikel (04/01): OnePlus heeft zijn nieuwste vlaggenschip vanochtend officieel onthuld. Een jubileumtoestel voor OnePlus, want de Chinese smartphonefabrikant is inmiddels al aan zijn tiende generatie toe (het getal vier werd wegens lokaal bijgeloof overgeslagen). Met de OnePlus 11, die het suffix ‘Pro’ uit de naam schrapt, is de eerste grote smartphonelancering van 2023 al zeer vroeg in het jaar een feit.

lees ook

OnePlus 11 review: in ere hersteld

Een ring van camera’s

Het meest opvallende uiterlijk kenmerk van de OnePlus 11 is de cameraring op de achterzijde, die de drie camera’s huisvest waarvoor OnePlus weer samenwerkte met Hasselblad. Een 50 MP hoofdcamera wordt vergezeld van een 48 MP breedhoekcamera en een 32 MP die bedoeld is voor het nemen van portretfoto’s.

Er is ook nog een plekje gereserveerd voor een ’13-kanaal multispectrale licht-kleur-identificatiesensor’, die sinds begin 2022 te vinden is in vlaggenschepen van OnePlus en Oppo. Deze sensor kan kleuren en huidtinten beter weergeven om nauwkeurige opnames te maken.

oneplus 11
Bron: OnePlus

Processor en batterij

OnePlus 11 is een vlaggenschip en dat vertaalt zich ook in de specificaties. De processor die alles moet regelen is de nieuwste Snapdragon 8 Gen 2 van Qualcomm, de meest high-end smartphoneprocessor die je op dit moment zal vinden. Daar koppelt OnePlus tot 16 GB RAM-geheugen aan. Het display meet net als zijn voorganger 6,7 inch en heeft een maximale verversingsgraad van 120 Hz.

Op vlak van oplaadsnelheid doe je op papier een stapje terug in vergelijking met de OnePlus 10T. Die kon aan 150 W opladen, de OnePlus 11 doet dat aan 100 W. De batterijcapaciteit blijft behouden op 5.000 MaH.

Laatst bijgewerkt op 07/02 voor de internationale lancering.

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home