OKI lanceert ’s werelds compactste professionele kleurenprinter

Klein maar dapper

OKI pakt uit met de C650: een erg compacte kleurenprinter die voldoet aan de eisen van kantoorgebruikers.

OKI lanceert de C650: een printer voor wie A4’s in kleur wil afdrukken, maar niet te veel plaats op overschot heeft om een zakelijke printer neer te poten. De C650 combineert professionele prestaties met een erg kleine voetafdruk. De printer meet 39,5 cm x 43 cm x 29 cm en heeft voor onderhoud slechts twee centimeter aan de zijkanten nodig. Verder is het toestel volledig langs de voorzijde te bedienen, zodat je het volgens OKI in een veel compactere plek kan wegstoppen dan vergelijkbare printers.

A4 of langer

De printer maakt gebruik van de LED-technologie die OKI in al zijn toestellen stopt. De C650 kan tot 35 pagina’s per minuut afdrukken in zowel zwart wit als in kleur. Als het toestel op standby staat, duurt het volgens OKI 11 seconden voor de eerste afdruk uit de printer rolt. Het toestel is gebouwd voor het A4-printformaat maar kan ook marketingmateriaal verwerken. Denk aan dikkere pagina’s (tot 256 g/m²) of langere stroken papier met een lengte van maximaal 1,32 meter.

OKI benadrukt dat de printer ondanks het beperkte formaat bedoeld is voor organisaties die hoge volumes afdrukken en een brede kleurendekking vereisen. De LED-technologie van OKI heeft historisch gezien uitgebreide capaciteiten wat kleurenprints betreft en ze is bovendien eenvoudig te onderhouden. OKI maakt zich sterk dat de C650 één van de robuustste printers in zijn klasse is. Die claim kunnen we onmogelijk verifiëren, maar staaft wel dat OKI enkel het formaat omlaag haalde, niet de ambities. Het toestel moet in het eerste kwartaal van volgend jaar bij ons beschikbaar komen.

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home