Nieuwe Windows 10-patch blokkeert login van Teams en Outlook

windows 10 crash

In een recente Patch Tuesday updateronde heeft Microsoft een bug ontdekt die loginproblemen geeft bij Teams, OneDrive en Outlook. De Windows 10-update zorgt ervoor dat gebruikers niet langer kunnen inloggen. Je computer herstarten lost bij het merendeel van de gebruikers de fout op.

Nieuwe Windows 10-update, nieuwe zorgen voor Microsoft. In de maandelijkse Patch Tuesday-ronde vorige week zit een loginfout voor Microsoft Teams-, Onedrive- en Outlookgebruikers. Het probleem situeert zich in de Windows 10 1909 KB5003169 cumulatieve update. Om de loginfout op te lossen, raadt Microsoft aan om je pc te herstarten.

Volgens de telemetriegegevens dat Microsoft ontvangt van alle Windows 10-systemen, ervaart maar een heel klein percentage van gebruikers problemen. Je pc opnieuw opstarten lost het probleem op voor de meeste gebruikers. Ervaar je nog loginproblemen na een herstart? De softwaregigant adviseert om tijdelijk de webversie te gebruiken van Microsoft Teams, Onedrive en Outlook tot het dit probleem grondig heeft geanalyseerd en een nieuwe patch beschikbaar stelt.

lees ook

Microsoft schrapt Windows 10X definitief en verlegt de focus

Deze inlogfout in een recente Windows 10-patch heeft niets te maken met de grote voorjaarsupdate die eerder deze week werd gelanceerd. De Windows 10 Mei 2021 update is een eerder kleine update die vooral focust op stabiliteit en de weg voorbereidt richting de grote update dit najaar met een grondige redesign. Eerder deze week schrapte Microsoft de ontwikkeling van Windows 10X om volledig op Windows 10 te focussen. Alle innovaties in Windows 10X worden nu klaargestoomd voor een release in Windows 10 in de toekomst.

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home