Motorola lanceert moto g85 5G met buigend scherm

motorola moto g85
Bron: Motorola

Motorola introduceert de moto g85 5G. Het toestel moet de aandacht trekken met felle kleuren, een leren kaft en buigend scherm.

Motorola breidt zijn aanbod aan budgettelefoons uit met de moto g85 5G. De meest opvallende eigenschap van het toestel is volgens de fabrikant het ‘edge-scherm’. Voor wie minder vertrouwd is met het portfolio van Motorola, betekent dit dat het scherm buigende randen heeft, zoals de toestellen van de Edge-reeks.

Dat buigende scherm meet 6,7 inch en krijgt het etiket ‘Full HD’ opgekleefd. Corning Gorilla Glass 5 beschermt het externe display tegen vallen en krassen.

motorola moto g85
Bron: Motorola

De moto g85 5G is voorzien van twee camera’s aan de achterzijde. De hoofdcamera heeft op papier een 50 MP-sensor, die met de Quad Pixel-technologie foto’s scherp stelt aan 12,5 MP. Wil je wat meer op je camera krijgen, dan krijg je een 8 MP groothoeklens ter beschikking. Voor het nemen van zelfportretten is er een 32 MP-camera aan de voorzijde.

Een Qualcomm Snapdragon® 6s Gen 3-processor doet het toestel draaien, bijgestaan door maximaal 12 GB RAM en 256 GB opslagruimte (uitbreidbaar tot 1 TB). Motorola verwijst nog naar een RAM boost-functie, al is dat eerder voor de show dan dat het echt praktische meerwaarde biedt. Het toestel heeft een 5000 mAh-batterij die volgens Motorola tot 34 uur kan meegaan. Laat je echter niet vertellen dat de 30 W-oplader in de categorie van ‘snelladers’ valt.

motorola moto g85
Bron: Motorola

De Motorola moto g85 5G is vanaf midden juli in België verkrijgbaar voor een adviesverkoopprijs van 349,00 euro, incl. btw.

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home