Microsoft stopt Copilot Pro in mobiele apps

copilot windows

Microsoft brengt zijn Copilot Pro-dienst naar mobiele applicaties op Android en iOS.

Microsoft brengt Copilot Pro naar Android en iOS. De dienst is voortaan beschikbaar in de mobiele apps. Copilot Pro garandeert klanten toegang tot GPT-4 en GPT-4 Turbo, ook wanneer beide modellen drukbezet zijn. Bovendien krijg je snellere toegang tot de ingebouwde AI-beeldengeneratie. Wie zich inschrijft op Copilot Pro, kan de generatieve AI-tool nu niet alleen via het web en Windows gebruiken, maar dus ook via mobiele applicaties.

Voordelen Pro-versie

Het verschil tussen een abonnement op Copilot Pro en eentje op ChatGPT is niet zo groot. Beide oplossingen werken met dezelfde achterliggende LLM’s van OpenAI en bieden gelijkaardige voordelen. Het grootste verschil met Copilot Pro is de integratie met de Microsoft 365-toepassingen. Als je generatieve AI wil gebruiken in bijvoorbeeld Word of Excel, biedt de versie van Microsoft wel een meerwaarde. Let wel: daarvoor heb je naast een abonnement op Copilot ook een abonnement op Microsoft 365 nodig.

lees ook

Microsoft lanceert goedkoper Copilot-abonnement voor kmo’s

De gratis versie van Copilot is eveneens beschikbaar via de mobiele applicaties van Microsoft. Ook die bieden toegang tot GPT-4 en GPT-4 Turbo, maar alleen als er voldoende capaciteit is. Ook met deze versie kan je beperkt AI-beelden genereren.

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home