Microsoft Outlook ondersteunt Google Calendar op het web

Outlook

Microsoft integreert de webversie van Outlook dieper met Google Calendar. Outlook-gebruikers kunnen voortaan hun persoonlijke Outlook.com- of Google-agenda aan hun werkaccount koppelen.

Het idee achter de integratie is om Outlook-gebruikers een beter overzicht te geven van al hun agenda-afspraken, zowel professioneel als privé.

De functie rolt uit naar alle zakelijke Microsoft 365-gebruikers, maar niet naar consumenten met een Outlook.com-account, hoewel ook die functionaliteit al enige tijd in ontwikkeling is.

Meer updates

Microsoft voert nog meer updates door aan de webversie van Outlook. Zo kunnen e-mails voortaan worden ingepland om op een later moment af te leveren en worden gesuggereerde antwoorden toegevoegd, zowel op het web als in de mobiele versie.

Microsoft maakt de kalender ook sneller toegankelijk vanuit je mailbox, zonder dat je naar een apart tabblad moet wisselen. Tot slot worden Zoom- en Webex-meetings beter geïntegreerd in Outlook op mobiel, om met één klik een vergadering bij te wonen.

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home