Microsoft frist oude Windows 95-icoontjes op in Windows 10 redesign

windows 10

Het is een publiek geheim dat Microsoft aan een redesign werkt voor Windows 10. In een nieuwe testversie van het besturingssysteem werden nieuwe icoontjes gevonden om die claim te versterken.

Onder codenaam Sun Valley werkt Microsoft hard aan een grote najaarsupdate van Windows 10. Het loste eerder dit jaar al een update met een aantal nieuwe icoontjes en geeft zichzelf extra tijd door dit voorjaar uitzonderlijk een heel kleine Windows 10-update te lossen.

Windows 10 Shell icoontjes

In een nieuwste preview-build van Windows 10 ontdekte Windows Latest nieuwe icoontjes voor Windows Verkenner en andere systeem-apps. Andere oude Windows 95-icoontjes die tot op vandaag nog steeds in Windows 10 zitten, worden allemaal aangepakt en lijken heel sterk op een aantal Microsoft 365-icoontjes die vandaag al zichtbaar zijn.

De redesign van Windows 10 zou volgens WL in oktober of november verschijnen en RTM (Release To Manufacture) in juni. Die laatste is een belangrijke mijlpaal, want die versie wordt naar pc-fabrikanten gestuurd om op hun nieuwe hardware vooraf te installeren. De kans is groot dat Microsoft op Build 2021 van 25 tot 27 mei alle details uit de doeken zal doen.

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home