Microsoft Bookings: eenvoudig plannen in een nieuw design 

Microsoft Bookings krijgt een nieuw design en bundelt je persoonlijke –en gedeelde reserveringspagina op één plaats.  

Met Microsoft Bookings kan je eenvoudig afspraken inplannen met je klanten. Je geeft je beschikbaarheden op in de tool, zodat klanten zelf een tijdsslot kunnen reserveren. De startpagina van Microsoft Bookings ziet er vanaf nu alleen heel anders uit. Zowel je persoonlijke als gedeelde reserveringspagina’s worden weergegeven op één plek, voorzien van een subtiele, kleurrijke gloed in de achtergrond.  

Afspraken inplannen

Microsoft Bookings is een handige tool om heel wat heen-en-weer mailverkeer te vermijden. Al jouw beschikbaarheden worden automatisch weergegeven in de webgebaseerde interface, die je via een handige link aan klanten kan bezorgen. Zij duiden vervolgens het tijdsslot aan dat voor hen past, et voila, je krijgt een melding dat de meeting is ingepland. Naast persoonlijke meetings, kan je ook teammeetings aanmaken. Doordat beide nu op de startpagina weergegeven worden, kan je snel schakelen tussen beide. 

Bron: Microsoft Bookings

Indien je een team van mensen hebt die voor je werken, kan je op de startpagina ook vergaderingen delen met je teamleden. Klanten die de link hebben, kunnen vervolgens een tijdsslot met u of een ander teamlid inboeken.  

Aan de slag

Op de startpagina kan je een nieuw vergadertype aanmaken voor je persoonlijke reserveringspagina. Hier kan je vooraf gemaakte sjablonen snel bewerken of zelf maken, en instellen voor specifieke type vergaderingen. In slechts een paar klikken heb je een nieuw type vergadering aangemaakt, voor jezelf of voor je team.

lees ook

Bookings with me: zo deel je je beschikbaarheid in Outlook met externen

Op de nieuwe startpagina staat er een ‘aan de slag-gids’ die gebruikers op weg helpt en voorbeelden toont van hoe klanten jouw pagina te zien krijgen.  

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home