Office-apps binnen Microsoft 365 Enterprise updaten voortaan maandelijks

Office 2021

IT-teams binnen grote organisaties krijgen allemaal de melding dat Microsoft 365 Enterprise-software voortaan maandelijks worden geüpdatet.

Microsoft kiest voortaan maandelijks updaten als de standaard voor Microsoft 365 Enterprise-abonnees. Volgens de softwaregigant zouden werknemers namelijk meer tevreden zijn om nieuwe functies sneller uit te testen. Alle IT-teams die halfjaarlijks als standaard gebruiken, krijgen een melding van Microsoft dat de standaard updatecadans wordt aangepast.

Wie geen baat heeft bij een sneller updatetraject, kan nog altijd manueel omschakelen naar een halfjaarlijkse cadans (Semi-Annual Enterprise Channel). IT-teams die graag de nieuwste functies snel willen ontvangen, kunnen overschakelen naar de ‘Current Channel’ waarbij de nieuwste updates onmiddellijk worden geïnstalleerd.

lees ook

Gratis versie van Visio integreert in Microsoft 365 voor bedrijven

IT-teams die met testgroepen werken voor bètaversies van Office, kunnen ook gebruik maken van het ‘Beta’-kanaal voor vroege testversies en ‘Current Channel’ voor stabielere versies vlak voor de officiële uitrol.

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home