Microsoft 365-app op Android krijgt update voor meer productiviteit

Microsoft 365 Android app

Wie vaak de Microsoft 365-app gebruikt op zijn of haar Android-toestel, krijgt voortaan een extra tabblad met recente documenten.

De Microsoft 365-app op Android heeft een update gekregen waarbij je voortaan een extra tabblad hebt met ‘recent’ bovenaan. Dat lijkt een kleine update, maar dat is het helemaal niet. Voordien wanneer je iets opende met de app, dan kon je dat daarna niet meer terugvinden mocht het geen nieuw document was.

In plaats van op naam te zoeken, kan je voortaan met een blik op het nieuwe tabblad direct terugvinden wat je allemaal recent hebt geopend. Je kan de functie zowel met een zakelijk abonnement als een privé-abonnement op Microsoft 365.

Het nieuwe tabblad werkt niet alleen bij documenten die je binnen de app zelf opent. Externe apps zoals WhatsApp, Gmail of Outlook zijn eveneens compatibel en verschijnen in de lijst, ongeacht of ze in je OneDrive-opslag zitten of niet.

De update wordt op dit ogenblik naar alle toestellen uitgerold. Op de redactie zien we het nieuwe tabblad al staan met ons zakelijk account.

lees ook

Microsoft wil Power-platform met AI even alomtegenwoordig maken als Excel of Outlook

Vorige week stond GPT-4 van OpenAI overal in het nieuws met de lancering van het nieuwe AI-model. Microsoft hing er direct zijn wagonnetje aan met Microsoft 365 Copilot, een AI-assistent binnen het Office-pakket. Wanneer de slimme nieuwe functies naar het brede publiek worden uitgerold, is voorlopig nog niet duidelijk.

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home