Logitech lanceert stille draadloze M240 Silent

Logitech brengt de Logitech M240 Silent uit: een betaalbare, compacte en vooral stille draadloze muis.

De Logitech M240 Silent is een compacte en stille draadloze muis. Volgens Logitech zijn de klikken van de muis nauwelijks hoorbaar. De fabrikant claimt tot 90 procent minder klikgeluid, terwijl de haptische feedback wel behouden blijft. Werk je ergens waar het klikken van je muis problematisch is, dan moet de M240 Silent dus de oplossing zijn.

Los van het lawaai (of gebrek daaraan) is de M240 Silent ook gewoon een compacte draadloze muis. Je verbindt ze met een toestel via bluetooth, zonder dat daar een dongle bij komt kijken. Logitech richt zich met het product specifiek tot mensen onderweg. Je kan het ding mee in je laptoptas smijten, waar het weinig plaats inneemt.

Roze is voor milieuhaters

De batterij zou eveneens geen probleem mogen zijn. Volgens Logitech gaat de M240 Silent tot achttien maanden mee op één batterijlading. Het bereik bedraagt ongeveer tien meter. Tot slot vermeldt Logitech het milieu: de muis zou voor een significant stuk vervaardigd zijn uit gerecycleerd plastic. Voor het grijze exemplaar is dat 48 procent.  Wie voor wit of roze kiest, signaleert zo al dan niet bewust minder liefde voor de leefomgeving aangezien die exemplaren maar voor 37 procent uit gerecycleerd plastic bestaan.

De Logitech M240 Silent Bluetooth-muis is per direct beschikbaar bij ons voor een adviesprijs van 27,99 euro inclusief btw.

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home