Lexmark lanceert 9 nieuwe printers voor kmo en enterprise

Lexmark printers

Modellen uit de Lexmark 5- en 6-serie bieden betere prestaties, beveiliging en focussen op duurzaamheid.

Lexmark lanceert nieuwe A4-kleurenprinters, zwart-witprinters en multifunctionele printers (MFP’s). Deze apparaten combineren verbeterde functies voor beveiliging en duurzaamheid met schaalbare ondersteuning en uitmuntende prestaties.

De nieuwe printers zijn ontwikkeld voor werkgroepen binnen middelgrote tot grote ondernemingen met maandelijkse printvolumes tot 10.000 pagina’s (kleur) of 20.000 pagina’s (zwart-wit). Ze kunnen standalone worden ingezet of als onderdeel van een printerpark.

Tot de standaardfunctionaliteit behoren draadloze connectiviteit, een hoge invoercapaciteit en een USB-poort aan de voorzijde voor de aansluiting van een toetsenbord of pasjeslezer. Het touchscreen in tabletstijl draagt bij aan eenvoudige gebruikersinteractie en is gemakkelijk te reinigen.

Deze nieuwe apparaten ondersteunen Lexmark Trusted Platform Module (TPM). Deze oplossing verzorgt de authenticatie van gebruikers bij de printer en controleert de systeemintegriteit.   

Deze nieuwe A4 kleurenprinters (CX635adwe, CX532adwe, CS632dwe, CS531dw) en zwart-witprinters (MX632adwe, MX532adwe, MS632dwe, MS631dw and MS531dw) zijn onmiddellijk verkrijgbaar. Adviesprijzen geeft de fabrikant niet mee. Alle informatie over de nieuwe printers kan je hier terugvinden.

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home