Lenovo Yoga AIO 7 moet ook professionals bekoren met flexibel scherm

Yoga AIO 7
Yoga AIO 7 Home Office, Still Life Photos

Lenovo kondigt een nieuwe all-in-one aan in zijn Yoga-reeks. Dat toestel valt op door het scherm dat je eenvoudig 90° kan draaien en eenvoudige draadloze connectiviteit met een smartphone.

Lenovo lanceert de AIO 7. Dat is een all-in-one-computer met een 27 inch-scherm. Het IPS-paneel heeft een 4K-resolutie en zou 95 procent van het DCI-P3-kleurengamma dekken. De Yoga AIO 7 valt vooral op door de flexibiliteit van het display. Lenovo zorgt er immers voor dat je het scherm kan optillen, kantelen en snel 90° kan draaien. Dat is interessant voor bijvoorbeeld ontwikkelaars of creatieve professionals met een doelgroep op de smartphone in het achterhoofd.

Aansluitingen

Lenovo stopt maximaal een AMD Radeon RX 6600M onder de motorkap voor grafische kracht. Met verdere details over het binnenwerk is de fabrikant karig.

De computer heeft enkele interessante connectiviteits-opties. Zo kan je via USB-C een laptop aansluiten en zowel AIO als laptop bedienen met dezelfde randapparatuur. Verder kan je via DLNA, AIrPlay, Miracast of LElink snel je smartphone verbinden om zo content van de telefoon op het scherm weer te geven.

Ook voor professionals

Yoga is het consumentenmerk van Lenovo en de fabrikant ziet dit toestel in de eerste plaats als een AIO voor de woonkamer. Lenovo Client Solution Technologist laat echter weten dat de lijnen tussen de verschillende productcategorieën soms vaag zijn. “De Yoga AIO 7 is wel degelijk ook geschikt voor professionals zoals Creators”, klinkt het.

De Lenovo Yoga AIO 7 is vanaf eind juni beschikbaar vanaf 1.499 euro inclusief btw. Verder verfrist Lenovo zijn line-up aan Yoga-laptops. Die zijn wel exclusief op de consumentenmarkt gericht.

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home