Lenovo lanceert nieuwe ThinkPad Yoga samen met 12-inch tablet

Carbon maakt ruimte voor Titanium

Op CES 2021 kondigt Lenovo een volledige vernieuwing van de ThinkPad line-up naar de nieuwste 11de generatie Intel-chips. Daarnaast debuteert de Lenovo ThinkPad X1 Titanium Yoga, de dunste laptop ooit binnen de ThinkPad line-up. Tot slot presenteert Lenovo een Surface-concurrent onder de noemer ThinkPad X12 Detachable.

De Lenovo ThinkPad X1 Titanium Yoga is amper 11 millimeter dun en heeft een 4:3-schermverhouding voor meer werkruimte in de hoogte. Het 13,5 inchscherm is een speciale low power-variant en ondersteunt Dolby Vision HDR. Prijzen starten vanaf 2.149 euro incl. btw. Je kan de Lenovo ThinkPad X1 Titanium Yoga krijgen vanaf februari.

Lenovo ThinkPad X1 Titanium Yoga

Daarnaast krijgen de ThinkPad X1 Carbon (Gen 9) en X1 Yoga (Gen 6) voor het eerst een 16:10-schermverhouding en een vingerafdruksensor geïntegreerd op de aan-uitknop. Het zijn ook ’s werelds eerste Dolby Voice-gecertificeerde laptops wat volgens Lenovo garant staat voor een ‘superieure conference-ervaring’. Prijzen starten vanaf 1.549 euro incl. btw voor de Lenovo ThinkPad X1 Carbon. De Lenovo ThinkPad X1 Yoga start vanaf 1.749 euro incl. btw. Beide toestellen zijn beschikbaar vanaf april.

ThinkPad X12 Detachable

De ThinkPad line-up van Lenovo krijgt voortaan een Surface Pro-concurrent onder de noemer Lenovo ThinkPad X12 Detachable. De tablet heeft een 12,3 inchscherm en heeft net als de andere ThinkPad X1-laptops de nieuwste generatie Intel-chips aan boord. Het grote scherm is voorzien van Gorilla Glass om krassen te beperken. Lenovo biedt twee optionele stylussen en een verlicht folio-toetsenbord om naadloos tussen tablet- en laptopmodus te wisselen.

Lenovo ThinkPad X12 Detachable

De Lenovo ThinkPad X12 Detachable start vanaf 999 euro incl. btw en is verkrijgbaar vanaf midden maart.

Tot slot kondigt Lenovo nog nieuwe docking stations aan die draaien op Thunderbolt 4 en USB-C. de nieuwe slimme docks zijn compatibel met Microsoft Azure Sphere om handig updates uit te rollen apparaten te beheren en om poorten op afstand te monitoren zonder de productiviteit te onderbreken. Prijzen en beschikbaarheid van de docking stations zijn voorlopig nog niet bekend.


nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home