HP vernieuwt laptops en all-in-one-systemen met Windows 11

HP ENVY 34 AIO

De HP Spectre x360 krijgt een 16-inchvariant met een OLED-scherm dit najaar. Verder lanceert HP nog een krachtige all-in-one-pc met een 5K2K-scherm en een 11-inchtablet met een roteerbare camera.

De lancering van Windows 11 geeft pc-fabrikanten genoeg ideeën om dit najaar nieuwe toestellen te lanceren. In totaal gaat het om zes nieuwe pc’s met de traditionele Intel- en AMD-chips. Er zit zelfs een 14-inchlaptop tussen met een Qualcomm ARM-chip aan boord die Windows 11 op ARM draait. Alle toestellen worden dit najaar verwacht tussen oktober en december.

HP Spectre x360 16”

HP lanceert een 16-inchvariant van de Spectre x360. Het toestel krijgt een 3K OLED-scherm (3.072 x 1.920 pixels) met een 16:10-schermverhouding en flinterdunne randen rondom (91% screen-to-body). Door het 360-gradenscharnier en het aanraakscherm kan je de laptop flexibel gebruiken. Bovenaan het scherm zit een scherpe 5 megapixel webcam voor betere videocalls.

HP Spectre x360 16″

De HP Spectre x360 16” wordt aangedreven door een 11de generatie Intel-chip tot maximaal een Intel Core i7. Wie graag meer grafische pk’s wenst, kan tot een Nvidia GeForce RTX 3050 configureren. Volgens HP heeft de laptop een gemiddelde batterijduur van 17 uur.

De HP Spectre x360 16” is vanaf november beschikbaar en start vanaf 2.199 euro inclusief btw.

HP Envy 34” All-in-One

HP richt met deze AIO zijn vizier op de creative professionals die het maximale willen halen uit een pc zonder dat ze een traditionele desktop nodig hebben. De HP Envy 34” heeft een mat 5K2K-scherm (5.120 x 2.160 pixels) met een maximale helderheid van 500 cd/m² en een kleurbereik van 98% DCI-P3. De 21:9-schermverhouding moet voor extra werkruimte zorgen tijdens foto- of videobewerking. Volgens HP wordt het scherm in de fabriek gekalibreerd en halen ze een DeltaE die kleiner dan 2 is.

HP Envy 34″

Je kan de HP Envy 34” krachtig samenstellen tot een 11de generatie Intel Core i9 en Nvidia GeForce RTX 3080. De AIO krijgt een magnetische camera (via USB) die je bovenaan of aan de zijkant kan bevestigen.

De HP Envy 34” is vanaf januari 2022 (datum kan nog verschuiven) beschikbaar en start vanaf 1.999 euro inclusief btw.

HP 11” Tablet PC

Deze compacte tablet van HP maakt gebruik van de vernieuwde flexibiliteit van Windows 11 om productiever te zijn. De HP 11” Tablet PC wordt standaard geleverd met een magnetisch toetsenbord dat dubbelt als hoes om de voorkant te beschermen. Achteraan is er een uitklapbaar klepje en er wordt een actieve stylus meegeleverd. De blikvanger is zonder twijfel de haarscherpe 13 megapixel webcam die je kan roteren om voor- en achteraan te gebruiken.

HP 11″ Tablet PC

De tablet krijgt een Intel Pentium Silver N6000 aan boordt met 4 GB RAM en 128 GB NVMe opslag als basisconfiguratie. Standaard wordt het toestel in Windows 11 Home S Mode geleverd, zodat gebruikers enkel software uit de Microsoft Store kunnen downloaden. Je kan wisselen naar de volwaardige versie van Windows 11 indien gewenst, maar dan kan je niet terugkeren naar de veiligere maar beperktere S Mode.

De HP 11” Tablet PC is vanaf december beschikbaar en start vanaf 599 dollar. Een Europese lancering of lokale prijs is voorlopig nog niet bekend.

HP 14″

Drie HP Pavilion-systemen

Tijdens de presentatie krijgen we drie nieuwe Pavilion-systemen te zien, met de HP 14 als vreemde eend in de bijt. Deze laptop heeft een Qualcomm Snapdragon 7c Gen 2 ARM-chip aan boord. Dat betekent dat de laptop wordt geleverd met de ARM-versie van Windows 11. Het 14-inchscherm is aanraakgevoelig en heeft een Full HD-resolutie.

HP Pavilion All-in-One

Naast een ARM-laptop toont HP ook twee AIO-systemen. De HP Pavilion All-in-One is verkrijgbaar in twee schermformaten, 24-inch en 27-inch, en krijgt een dun premium design dat de mosterd lijkt te halen bij de recent huidige Apple iMac. De HP All-in-One (zonder Pavilion) heeft dan weer een geïntegreerde webcam. Beide worden geleverd met een AMD Ryzen 5700U.

HP All-in-One

De HP 14 is vanaf oktober beschikbaar in de VS aan een nog onbekende prijs. Voorlopig komt de ARM-laptop nog niet naar Europa. De HP Pavilion All-in-One start vanaf 849 euro, terwijl de HP All-in-One vanaf 749 eurostart. Beide zijn vanaf januari 2022 beschikbaar. Beide prijzen zijn inclusief btw.

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home