HP lanceert nieuwe printers met reservoir, navulbaar via inktflesjes

HP Smart Tank 700

De nieuwe HP Smart Tank 700-serie biedt duplex printen, hoge printvolumes en eenvoud in gebruik in een compacte ecologische printer. In de doos zit genoeg inkt voor 8.000 kleurenprints of 6.000 zwart-witafdrukken

De HP Smart Tank-serie maakt komaf met de traditionele inktcartridges en ruilt die in voor inktreservoirs die je kan navullen door middel van inktflesjes. De systemen garanderen je 3 jaar inkt in de doos, rekening houdend met een gemiddeld printvolume van 200 vellen per maand. Volgens HP is het navulsysteem danig ontwikkeld dat het knoeien en morsen moet voorkomen wanneer je inkt bijvult.

HP Smart Tank 700
HP Smart Tank 7305

De nieuwe HP Smart Tank 700-serie voegt twee nieuwe modellen toe aan het aanbod. Beide hebben een volledig nieuw design met een intuïtieve bediening. De knop die je idealiter moet bedienen na een actie licht automatisch op. Je wordt als het ware doorheen elk print- en scanproces begeleid. Je kan printen, scannen en kopiëren met een papierlade van 250 vellen.

HP Smart Tank 700

Beide toestellen ondersteunen wifi en bluetooth voor een eenvoudige installatie. Mobiel printen kan via de HP Smart app voor iOS of Android. Printsnelheden zijn 15 pagina’s per minuut in zwart-wit of 9 pagina’s per minuut in kleur.

Prijs en beschikbaarheid

Het basismodel, de HP Smart Tank 7005, is in de loop van deze maand beschikbaar en kost 299 euro inclusief btw.

De HP Smart Tank 7305 is de zakelijke variant van de twee en biedt bovenop het basismodel een documentfeeder bovenaan met ruimte voor 35 vellen en een vaste ethernetaansluiting. De adviesprijs bedraagt 349 euro.

HP Smart Tank 700
HP Smart Tank 7005

lees ook

HP Instant Ink review: tijd voor een printabonnement?

Update 06/10 14u: Europese prijzen toegevoegd aan het artikel. HP bevestigt aan onze redactie dat er dit er begin 2022 ook een HP Smart Tank 7605 gepland staat aan 399 euro incl. btw. Dit toestel is identiek aan de HP Smart Tank 7305, met uitzondering van een Direct USB-aansluiting, fax en een 3,1 inch aanraakscherm.

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home