HP lanceert compacte, slimme scanners voor de hybride werkvloer

HP ScanJet Pro N4600

De nieuwe HP ScanJet Pro- en Enterprise-toestellen ondersteunen een dagelijks volume tot maximum 8.000 vellen.

Volgens HP is het hybride kantoor vandaag voornamelijk een plaats waar mensen komen om samen te werken. De traditionele logge, grote documentruimtes waar mensen naartoe gaan om te printen, kopiëren en scannen maken plaats voor compactere teamruimtes met eigen toestellen. Op die evolutie speelt HP in met de nieuwe ScanJet-toestellen.

Alle nieuwe toestellen ondersteunen desktop sneltoetsen en eigen profielen om workflows te stroomlijnen. Multi-document of boekscanopdrachten worden automatisch gedetecteerd als meerdere documenten en beelden met een curve worden plat gemaakt.

HP ScanJet Pro 2600 f1

HP ScanJet Pro

Zowel de nieuwe HP ScanJet Pro 2600 f1 als de HP ScanJet Pro 3600 f1 focussen op de kmo-markt met een dagelijks scanvolume van respectievelijk 1.500 en 3.000 pagina’s. Beide maken verbinding via USB 2.0 en hebben een feeder met ruimte voor 60 vellen. De HP ScanJet Pro 2600 f1 is de traagste van de twee met een scansnelheid van 25 vellen per minuut (50 pagina’s recto-verso). De HP ScanJet Pro 3600 f1 presteert iets sneller met 30 vellen per minuut (60 pagina’s recto-verso).

Wie meer wil, kan terecht bij de HP ScanJet Pro N4600 fnw1. Die wordt aangeraden bij een scanvolume tot 6.000 vellen per dag en heeft een interactief kleurenscherm voor een intuïtieve bediening. Naast USB kan je de scanner ook via wifi verbinden. De feeder biedt ruimte aan 100 vellen en de scansnelheid ligt op 40 vellen per minuut (80 pagina’s recto-verso).

HP ScanJet Enterprise Flow N6600 fnw1

HP ScanJet Enterprise

De HP ScanJet Enterprise Flow N6600 fnw1 is het topmodel van de nieuwe reeks met een dagelijks scanvolume van 8.000 vellen. Verder ziet het toestel er haast identiek uit aan de ScanJet Pro N4600, behalve dat hij iets sneller kan scannen aan 50 vellen per minuut (100 pagina’s recto-verso).

lees ook

Noem HP geen PC-verkoper meer

De scanner ondersteunt als enige ScanJet Enterprise Flow. Hiermee kan je documenten vastleggen en slim klasseren op basis van gescande informatie. Verder kan je ook documenten wissen, uitlichten en markeren.

De vier nieuwe toestellen zijn onmiddellijk beschikbaar aan een nog onbekende adviesprijs. Enkel de HP ScanJet Pro 2600 f1 is pas vanaf juli leverbaar.

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home