HP lanceert acht Z-monitoren voor creative professionals

Tijdens Adobe MAX 2020 heeft HP zijn line-up van monitoren aangekondigd voor de creative professionals. Van de acht Z-monitoren zijn er twee Pantone-gevalideerd, terwijl de andere zes monitoren de line-up vervolledigen.

De twee belangrijkste monitoren zijn de HP Z25xs G3 (QHD) en HPZ207xs G3 (4K). Beide maken onderdeel uit van de DreamColor line-up en zijn volgens HP ’s werelds eerste kleur-kritische HDR-compatibele monitoren waarmee je met een druk op de knop kan wisselen. Hiermee wil de fabrikant de workflow van creative professionals vereenvoudigen die in HDR monteren.

De twee monitoren ondersteunen tot 1 miljard kleuren en hebben een Pantone gevalideerd kleurbereik. Ze zijn HDR 600-gecertificeerd en worden in de fabriek gekalibreerd. Ze ondersteunen alle twee USB-C voor Windows en Mac.  

Complete line-up

Naast de twee nieuwe aanvullingen op het DreamColor-gamma, zijn er nog zes nieuwe Z-schermen die eveneens in de fabriek gekalibreerd worden aan een scherpere prijs. Resoluties variëren van Full HD tot 4K waarbij twee monitoren USB-C-connectiviteit aan boord hebben die laptops en randapparatuur tot 100 watt kunnen opladen.

IT-admins kunnen gebruik maken van de HP Display Manager om handig end-point management te doen van alle schermen binnen het bedrijf.

Tot slot kondigt HP een samenwerking aan met Nvidia Omniverse. ZCentral is vandaag al de standaard om vanop afstand samen te werken. Met de kracht van Nvidia Omniverse kunnen creative professionals in real-time samenwerken over meerdere applicaties om 3D-omgevingen te bouwen en renderen. Je kan werken met 3D-programma’s naar keuze en samenwerken aan 3D-scènes via het Omniverse-platform in 4K aan 60 fps.

Prijs en beschikbaarheid

De nieuwe Z-monitoren zijn nog niet onmiddellijk beschikbaar. De eerste toestellen kan je begin 2021 kopen, terwijl andere varianten pas in maart of zelfs mei volgend jaar beschikbaar zijn.

  • HP Z25xs G3 QHD USB-C DreamColor Display is beschikbaar vanaf maart 2021 aan 599 dollar
  • HP Z27xs G3 4K USB-C DreamColor Display is beschikbaar vanaf maart 2021 aan 749 dollar
  • HP Z24f G3 FHD Display is beschikbaar vanaf januari 2021 aan 239 dollar
  • HP Z24n G3 WUXGA Display is beschikbaar vanaf januari 2021 aan 299 dollar
  • HP Z24u G3 WUXGA Display is beschikbaar vanaf mei 2021 aan 349 dollar
  • HP Z27q G3 QHD Display is beschikbaar vanaf januari 2021 aan 399 dollar
  • HP Z27u G3 QHD Display USB-C is beschikbaar vanaf maart 2021 aan 449 dollar
  • HP Z27k G3 4K USB-C Display beschikbaar vanaf maart 2021 aan 499 dollar

We hebben vandaag nog geen Belgische beschikbaarheden en europrijzen en hebben contact opgenomen met HP voor meer informatie.

Tip: HP breidt kmo-portfolio uit met computers, schermen en nieuwe dienst

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home