HP Envy Move is een AIO-pc met handvat en batterij om overal te gebruiken

Met de Envy Move heeft HP een draagbare All-In-One-pc gemaakt met een batterij en een vak voor je toetsenbord.

Een AIO-pc die je overal doorheen het huis kan nemen en niet altijd een stopcontact nodig heeft. Volgens HP is het een logische evolutie van hybride werken in combinatie met huizen die niet altijd een aparte werkruimte hebben. Een laptopscherm is in sommige gevallen te klein, daarom een draagbare AIO met een groot aanraakscherm.

De HP Envy Move kan je dankzij het handvat en de draaibare voetjes onderaan handig meenemen doorheen het huis. Buitenshuis is ook een optie voor ambitieuze zielen met een optionele cover die hoofdzakelijk het fragiele, grote scherm vooraan moet beschermen.

Achteraan is er een klein ‘netje’ voorzien waar je het klavier met geïntegreerd touchpad in kan stoppen. Wie geen fan is van een touchpad, kan er ook een compacte muis bij in stoppen.

Compleet pakket

Het 23,8 inch aanraakscherm heeft een resolutie van 2.560 x 1.440 pixels met een maximale helderheid van 300 nits. Dat is aan de krappe kant wanneer je met zonlicht krijgt te kampen. Anderzijds kan je door middel van het mobiele ontwerp handig de pc verplaatsen.

Andere specificaties van de machine:

CPUTot een Intel Core i5-1355U
GPUIntel Iris Xe (geïntegreerd)
RAMTot 16 GB LPDDR5-4800 RAM
OpslagTot 1 TB
Scherm23,8 inch, touch, 2.560 x 1.440 pixels
Afmetingen55,22 x 36,65 x 14,46 cm
Gewicht4,1 kg
Batterij6 cell 83 WHr, tot 4 uur batterijduur

Bovenaan het scherm is er ruimte voor een kwalitatieve 5 MP webcam met een geïntegreerd privacyklepje. Aansluitingen achteraan zijn onder andere USB-A, USB-C en een HDMI-ingang om de AIO als monitor te gebruiken.

Handige batterij

De 83 WHr-batterij aan boord van de HP Envy Move kan volgens de fabrikant tot vier uur meegaan. Een 90 watt-lader wordt meegeleverd om de AIO tussendoor op te laden of om als een traditionele vaste pc te installeren.

HP heeft er alles aan gedaan om het gewicht binnen de perken te houden. De AIO weegt 4,1 kg, wat ons dankzij het handvat doenbaar lijkt om comfortabel doorheen het huis te bewegen.

De HP Envy Move is vanaf nu beschikbaar en start vanaf 1.299 euro inclusief btw.

lees ook

HP introduceert zijn eerste vouwbare ‘3-in-1’-pc voor 5.000 dollar

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home