HP brengt Dragonfly Folio-variant uit en een AIO-desktop met magnetische webcam

De HP Dragonfly Folio combineert tablet en laptop in een bijzonder design, terwijl de HP 34” All-in-One Desktop PC opvalt met zijn magnetische webcam.

HP brengt de Folio-behandeling naar Dragonfly, het zakelijk submerk dat focust op design en duurzaamheid. Wat bedoelt HP met Folio? Je stopt een tablet en een toetsenbord in een alomvattende hoes voor een bijzondere ervaring. De eerste variant verscheen in 2019 al onder de naam HP Spectre Folio.

Dankzij handige magneetposities kan je het toestel gebruiken als een traditionele laptop, als tablet of een hybridevorm waarbij het scherm over het toetsenbord vlak achter het touchpad vastklikt.

Hp Dragonfly Folio G3

De HP Dragonfly Folio G3 focust op productiviteit en levert een actieve stylus mee die magnetisch aan de zijkant van het toestel klikt en daar ook draadloos oplaadt. De 8 MP-webcam heeft een 100 gradenlens zodat je handig iemand extra mee in beeld kan nemen. HP Auto Frame-software zorgt ervoor dat je altijd centraal in beeld bent, zelfs wanneer je heen en weer wandelt. De camera uitschakelen voor meer privacy kan met een druk op de knop.

HP Dragonfly Folio G3
HP Dragonfly Folio G3

Binnenin is er ruimte voor een 12de generatie Intel Core-chip met vPro. Configuraties zijn mogelijk tot maximaal 32 GB LPDDR5 en tot 2 TB opslag.  

De HP Dragonfly Folio G3 is vanaf nu beschikbaar in de VS en kost 2.379 dollar. Europrijzen en details rond lokale beschikbaarheid zijn nog niet bekend.

HP 34” All-in-One

Het volgende nieuwe model is de HP 34” All-in-One Desktop PC. De belangrijkste innovatie hier is een magnetische webcam die je bovenaan, links of rechts van het scherm kan bevestigen. De focus ligt ook op beeldkwaliteit met een 16 MP-camera die vier pixel samenvoegt tot één pixel voor een 4 MP-output. Dankzij het ingebouwde scharnier kan je de camera ook handig richten naar de werkruimte vlak onder het scherm.

Wie dat wenst, kan een optionele tweede webcam kopen voor nog meer flexibiliteit.

HP 34 inch All-in-One Desktop PC
HP 34” All-in-One Desktop PC

Het grote 34-inchscherm heeft een royale 5K2K-resolutie (5.120 x 2.160 pixels) dat wordt aangestuurd door een 12de generatie Intel-chip en Nvidia RTX grafische kaart. Wie budget genoeg heeft, kan de configuratie maximaliseren tot 128 GB DDR5. Het scherm is in de hoogte verstelbaar voor een optimale ergonomische werkhouding.

Achteraan is er ruimte voor heel wat poorten: 2x Thunderbolt 4 USB-C, 1x USB-C (USB 3.2) 6x USB-A (USB 3.1), 1x RJ-45 (netwerk), SD-kaartlezer en een audiojack. Er is één HDMI-poort die dubbelt als een in- of uitgang. Als ingang geldt HDMI 2.0, als uitgang HDMI 2.1.

De HP 34” All-in-One Desktop PC is vanaf september beschikbaar in de VS en start vanaf 2.119 dollar. Europrijzen en details rond lokale beschikbaarheid zijn nog niet bekend.

HP Z32k G3

Verder kondigt de PC-fabrikant ook nog een monitor aan en een 4K-webcam. De monitor is een 4K USB-C-model dat verschijnt onder de naam HP Z32k G3. HP legt de focus op een ‘IPS Black’-paneeltechnologie voor een veel beter contrast. De fabrikant garandeert 98 procent DCI-P3-kleurbereik.

HP Z32k G3 4K USB-C Display
HP Z32k G3

Als USB-C 4K-monitor (60 Hz) ondersteunt het Thunderbolt 4 en kan je handig een tweede 4K-monitor doorlussen, op voorwaarde dat je een Thunderbolt-compatibele laptop gebruikt.

Tot slot is er ook de nieuwe HP 965 4K Streaming Webcam, een USB-compatibele camera met 4K-resolutie en een 18mm f/2.0-lens om bij mindere lichtomstandigheden toch optimaal te presteren.

HP 965 4K Streaming Webcam
HP 965 4K Streaming Webcam

De HP Z32k G3 wordt vanaf november verwacht, een adviesprijs wordt later dit jaar bekend gemaakt. De HP 965 4K Streaming Webcam is vanaf nu beschikbaar in de VS en kost 199 dollar. Europrijzen en details rond lokale beschikbaarheid zijn nog niet bekend.

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home