Exact lanceert nieuwe ERP-oplossing Globe+

Exact introduceert een opvolger voor zijn bestaande ERP-oplossing Exact Globe. Globe+ bouwt verder op die software maar is onder de motorkap een stuk moderner.

De Nederlandse boekhoud- en ERP-softwarespecialist Exact introduceert Globe+. Dat is een ERP-suite die Exact Globe opvolgt. Globe+ legt volgens Exact een fundering voor connectiviteit met smartphones, de cloud en AI-diensten. Dat moet de implementatie van nieuwe technologische mogelijkheden voor klanten eenvoudiger maken.

Het bedrijf zette 90 ingenieurs in gedurende twee jaar om de nieuwe software uit de grond te stampen. De technologische fundering van de suite is helemaal vernieuwd en beter voorbereid op updates in de toekomst. Exact benadrukt dat de extra mogelijkheden niet betekenen dat het programma complexer is geworden. De interface van Globe+ moet intuïtiever zijn dan die van Globe.

Ervaring

De basis blijft de decennia lange ervaring van Exact met Globe. Bekende en vertrouwde functies zijn dus nog steeds aanwezig. Exact ziet de nieuwe ERP-suite dan ook als een organische opvolger van Globe die het op alle vlakken beter doet.

“We hebben deze software ontwikkeld omdat we uit klantenvraag en jarenlange ervaring merken dat onze klanten meer en meer nood hebben aan toekomstgerichte flexibiliteit”, zegt Jarno van Hurne, Global Product Line Director bij Exact. “Dit product beantwoordt aan deze behoefte. Globe+ voorziet onze klanten voor de komende tien jaar van de laatste ontwikkelingen op gebied van ERP.”

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home