Epson lanceert nieuwe printers voor thuiswerkers

-

Epson introduceert verschillende nieuwe WorkForce-inkjetprinters op maat van thuiswerkers en kleine werkgroepen. Het gaat om betaalbare all-in-ones met een handvol zakelijk interessante functies.

Epson breidt zijn portfolio uit met vijf nieuwe WorkForce-printers onderverdeeld in drie categorieën. De WorkForce Pro WF-38xx-reeks omvat de instapmodellen. De WF-3820/3825 krijgt een adviesprijs van 159 euro mee en geeft je voor dat geld een best uitgebreide basisfunctionaliteit. De AiO kan naast printen ook kopiëren en scannen, print manueel dubbelzijdig op A4, komt met ondersteuning voor wifi en Wifi Direct, en krijgt een 6,8 inch-LCD-scherm mee.

De WF-48xx-reeks opent met de WF-4820/4825 met een prijskaartje van 185 euro. Dat toestel is gelijkaardig aan zijn goedkopere broertje maar drukt iets sneller af en heeft een groter 10,9 inch-scherm. De WF-2830DTWF kost 215 euro en kan automatisch dubbelzijdig printen. Dit toestel heeft bovendien een extra papierlade aan boord, wat het geschikter maakt voor mensen die hogere volumes willen afdrukken.

A3 en zakelijke functies

De WF-78xx-reeks bestaat tot slot uit de WF-7830/7835DTWF en de WF-7840DTWF. De all-in-one-printers kosten respectievelijk 279 euro en 339 euro, en ondersteunen allebei A3 voor al hun functies. Het kleinere model heeft opnieuw een 6,8 inch-scherm, de duurdere printer doet het met het 10,9 inch-display en krijgt bovendien een extra papierlade achteraan mee om zich te onderscheiden.

Alle toestellen gebruiken Epsons klassieke inkjettechnologie met cartridgers en dus niet de nieuwe EcoTank-technologie met flesjes. De toestellen hebben een handvol interessante softwarefuncties aan boord waaronder een conceptmodus. Wanneer je daarmee concepten afdrukt, verbruikt de printer minder inkt. Een stille modus moet er dan weer voor zorgen dat de toestellen beter integreren in de werkomgeving. Zeker met thuiswerk als norm is het immers belangrijk dat de printer niet het hele gezin bij elkaar schreeuwt wanneer je een catalogus van 50 bladzijden afdrukt.

Alle nieuwe printers zijn per direct beschikbaar behalve die uit de 78xx-reeks. Die komen pas in de loop van volgende maand op de markt.

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home