EcoTank-printers voor afdrukken op A3-formaat aangekondigd door Epson

ecotank-pro-et-16680

Epson introduceert twee nieuwe EcoTanks, om te printen op A3-formaat. De klassieke inktpatronen ruilt de printerspecialist om voor minder vervuilende inkttanks.

Met twee nieuwe EcoTank-modellen zet Epson in op bedrijven die op een duurzame manier willen afdrukken op A3-formaat. De Epson Pro ET-16680 voor kleurenprints en Epson Pro ET-M16680 voor zwart-wit afdrukken gebruiken inktreservoirs.

Met een flesje zijn de reservoirs bij te vullen, waardoor de afvalberg van bedrijven moet verkleinen. De printers hebben daarnaast een hoge printcapaciteit, met maximaal 6.000 kleurenafdrukken en 7.500 zwart-wit.

Epson inktreservoir

EcoTank-portfolio

De eerste EcoTank-printers kwamen in 2019 op de markt en waren enkel gericht op zwart-wit afdrukken. Eén jaar later lanceerde de printerspecialist vier kleurentoestellen, waaronder de Epson ET-15000 die eveneens overweg kon met A3-formaat. Voor het afdrukken van foto’s werd het portfolio afgelopen jaar nog verder uitgebreid.  

Het is nog niet bekend wanneer de nieuwe modellen in verkoop gaan. De adviesprijzen bedragen 1.213 euro voor de Epson Pro ET-M16680 en 1.770 euro voor de Epson Pro ET-M16680. Beide prijzen zijn inclusief btw.

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home