Edpnet lanceert modulair mobiel aanbod via Orange

Edpnet

De onafhankelijke telecomprovider edpnet lanceert een nieuw modulair mobiel aanbod via het netwerk van Orange. Dat is het resultaat van de overname van Galaxy Group eerder dit jaar.

Het nieuwe aanbod is gericht op consumenten en bestaat uit twee basispakketten van belminuten en sms’en, die kunnen worden aangevuld met een hoeveelheid data naar keuze: 1 GB, 5 GB of 10 GB.

Voor 250 belminuten en sms’en betaal je 4 euro per maand. Onbeperkt bellen en sms’en kost 8 euro per maand. Daar leg je nog eens 4 euro bovenop voor 1 GB data, 12 euro voor 5 GB of 20 euro voor 10 GB mobiele data. Zo betaal je 8 euro voor het goedkoopste abonnement, tot 28 euro voor de duurste formule.

Edpnet biedt bewust op dit moment nog geen onbeperkte data aan. “Ons nieuwe mobiele aanbod is gepositioneerd voor het grootste deel van de markt met een dataverbruik tussen 2 GB en 10 GB per maand, wetende dat het gemiddelde verbruik in België ongeveer 2 GB is”, zegt Tomas Cautereels, business developer mobile bij edpnet, aan Data News.

Of er ook een aangepast mobiel abonnement voor zakelijke gebruikers zit aan te komen, is niet bekend.

Orange

De kleine operator bood al langer een mobiel aanbod aan, maar deed dat tot nog toe via een MVNO-contract van Proximus. Met het nieuwe aanbod wisselt edpnet van leverancier en wordt voortaan het netwerk van Orange gebruikt. Dat is een rechtstreeks gevolg van de overname van Galaxy Group door edpnet eerder dit jaar.

Galaxy Group was als kleine telecomspeler actief in zowel België als Nederland en maakt ondertussen deel uit van edpnet. Het bedrijf had een goed MVNO-contract met Orange, dat nu door edpnet wordt verdergezet.

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home