Destiny lanceert SmartMobile met uniek simabonnement

Destiny

Cloudcommunicatiespecialist Destiny wil voortaan geen onderscheid meer maken tussen vaste en mobiele diensten. SmartMobile maakt van alles één aanspreekpunt, één vast nummer en één factuur. De toekomst is volgens Destiny 100 procent mobiel, en dan is een simabonnement onvermijdelijk in combinatie met de cloud.

SmartMobile zorgt ervoor dat werknemers niet langer gebonden zijn aan hun vaste werkplek. Ze hebben hun telefooncentrale namelijk met het nieuwe simabonnement continu op zak waardoor ze altijd mobiel bereikbaar zijn.

Daan De Wever, CEO en oprichter van Destiny legt uit: “Alles wordt mobiel, maar je vaste toestel blijft op kantoor. Daarbuiten ben je niet bereikbaar, tenzij je ook met een apart mobiel nummer werkt. Met SmartMobile krijgt elke werknemer binnen het bedrijf de keuze om mobiel bereikbaar te zijn wanneer ze willen. Ze kunnen vaste oproepen op hun mobiel toestel ontvangen en tegelijk ook uitbellen met dat vaste nummer. Bel je liever uit met je mobiel nummer? Dat kan je allemaal kiezen in de native dailer wanneer je een nummer kiest. De scheiding tussen privé en werk is niet meer zo duidelijk als vroeger – denk maar aan het thuiswerken.”

Simkaart

Met het nieuwe simabonnement heb je als voordeel dat mobiel internet niet meer nodig is om met je telefooncentrale te communiceren. Je krijgt dan ook een simkaart van Destiny met diverse bel/sms/mobiel internet-eigenschappen. Prijzen variëren tussen 15 en 45 euro, afhankelijk of iemand veel op kantoor is of een echte road warrior is.

“We willen een brug slagen tussen traditionele telecom en IT in de cloud,” zegt De Wever. “De laatste jaren hebben we flink ingezet rond cloudcommunicatie, waardoor we nu marktleider in België qua seeds. Wanneer we naar de Scandinavische markt kijken, zijn amper 15% van de ip-toestellen vaste modellen. Al de rest is mobiel. Die weg moeten we ook op kunnen gaan in België. Voor privégebruik is iedereen al bijna 100 procent mobiel. We gebruiken onze smartphone voor tal van toepassingen, overal en op elk moment. Maar in de bedrijfswereld is dat nog niet het geval.”

Pakketten

Vast en mobiel wordt met SmartMobile één, zodat er geen communicatie verloren gaat. De mobiele pakketten zijn beschikbaar in mei. Destiny stoomt in tussentijd de verschillende partners klaar met trainingen en webinars.

Ondertussen groeit Destiny internationaal door de overname van het Nederlandse Motto Communications. Met de overname van het Nederlandse Motto Communications wil Destiny de hele Benelux bedienen en zijn eigen tools verder uitbreiden.

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home