Dell neemt het beheer van je pc’s over met Lifecycle Hub

dell laptop

Dell brengt zijn Lifecycle Hub-aanbod naar de Belgische markt. In deze managed service beheert Dell zakelijke apparaten vanaf het eerste gebruikt tot het einde van de levensduur.

Hybride werken maakt het beheer van apparaten van eindgebruikers steeds complexer, zeker voor bedrijven met een groot pc-park. Om bedrijven hierin tegemoet te komen, kondigt Dell de beschikbaarheid van de Lifecylce Hub aan in België. Lifecylce Hub is een managed dienst waarbij Dell het beheer van de volledige levenscyclus van apparaten uit handen neemt van zakelijke klanten. Volgens de fabrikant is het de eerste end-to-end beheerdienst voor zakelijke pc’s.

lees ook

Welke laptops mogen op de grond vallen: MIL-STD-tests uitgelegd

Van begin tot einde

De Dell Lifecyle Hub omspant het volledige lifecycle management van aangekochte zakelijke pc’s, vanaf het eerste gebruik totdat het apparaat aan het einde van zijn levensduur gekomen is. Dit zit allemaal inbegrepen in het aanbod:

  • Levering van geconfigureerde en gebruiksklare pc’s.
  • Beheren van retourzendingen wanneer medewerkers het bedrijf verlaten.
  • Vervanging van apparaten wanneer storingen optreden. Medewerkers kunnen hierdoor sneller weer aan de slag.
  • Tijdige vervanging van apparaten aan het einde van de leaseperiode of wanneer deze volledig zijn afgeschreven.
  • Duurzame en veilige afvoer van het apparaat aan het einde van de levensduur.

“IT staat nu meer dan ooit voor de uitdaging om een optimale technologie-ervaring voor werknemers te realiseren, het optimale uit het gebruik van apparaten te halen en ervoor te zorgen dat hun bedrijf het meeste uit hun pc-investering haalt. Wij zorgen voor het lifecycle management van apparaten, zodat onze klanten dat niet zelf hoeven te doen”, zegt Dermot O’Conell van Dell Technologies.

Dell Lifecycle Hub is per direct beschikbaar en kan zowel rechtstreeks bij Dell als via verkooppartners worden afgesloten. De prijszetting wordt bepaald door onder andere het aantal apparaten, het type apparaten en randapparatuur.

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home