Dell introduceert Surface-kloon met Latitude 7320 Detachable

Dell lanceert met de Latitude 7320 Detachable een eigen versie van het populaire Microsoft Surface-design.

Dell pakt uit met de Latitude 7320 Detachable. Wil je je daarbij iets inbeelden, denk dan aan een Microsoft Surface Pro met Dell-logo. Het toestel volgt hetzelfde populaire design en bestaat dus uit een tablet-deel en een los te koppelen toetsenbord. Net als de Surface Pro heeft het toestel van Dell een ingebouwde kickstand achteraan, zodat je het scherm flexibel kan neerpoten.

Specificaties

Het toestel heeft een 3:2-schermverhouding met 1.920 x 1.280 pixels. Het aanraakgevoelige 13 inch scherm ondersteunt een eigen pen van Dell: de 7320 Detachable Active Pen. Volgens Dell is dat de snelst ladende pen voor een zakelijk laptop met dit design. Ze gaat anderhalf uur mee op één lading en is opnieuw vol op 30 seconden.

Voor de binnenkant voorziet Dell configuraties met de nieuwste Tiger Lake Intel Core vPro-processors van de elfde generatie. Je kan het toestel uitrusten met maximaal een Core i7-1180G7. RAM-geheugen gaat van 4 GB tot 16 GB en voor de opslag kan je maximaal een 1 TB NVMe-SSD kiezen.

Prijs en beschikbaarheid

De laptop ligt in de VS al in de digitale rekken, bij ons is het toestel volgens Dell binnenkort beschikbaar, al kennen we geen concrete datum. De adviesprijs bedraagt 1.529 euro voor de lichtste configuratie met Intel Core i3, 128 GB opslag en helaas slechts 4 GB RAM, wat naar onze mening eigenlijk te weinig is voor een aangename functionele Windowscomputer vandaag. Prijzen voor meer gespierde configuraties kennen we niet voor België, maar aan de dollarprijzen te zien kan je op ongeveer 200 euro extra rekenen voor een exemplaar met 8 GB RAM en Core i5. Dell verduidelijkte intussen dat het toetsenbord wel inbegrepen is in de adviesprijs, in contrast met de toestellen van Microsoft.

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home