D-Link lanceert slimme mesh-router met AI

D-Link breidt zijn gamma uit met de nieuwe Aquila Pro AI AX3000 Wi-Fi 6 Smart Mesh Router (M30). Deze nieuwste in de reeks focust zich op connectiviteit, snelheid en betrouwbaarheid.

De Aquila Pro AI AX3000 is de laatste nieuwkomer van D-Link en pakt uit met een op AI-gebaseerd algoritme. Dit levert heel wat verbeteringen op gebied van connectiviteit, snelheid en betrouwbaarheid. Deze nieuwe mesh-router is uitgerust met de nieuwste Wifi 6 technologie en biedt extra beveiligingsopties. Bovendien zorgt een geavanceerde antenneconfiguratie voor een betere dekking in het hele huis. Met deze mesh-router maak je van je thuis een slimme thuiswerkplek.

Connectiviteit in het hele huis

De Aquila Pro AI AX3000 maakt gebruik van een geavanceerde antenneconfiguratie die in staat is om een evenwichtiger 360° sferisch Wi-Fi-dekkingsbereik te creëren. Bovendien bevat het vijf krachtige antennes, waaronder een extra 5 GHz-antenne. Hiermee geniet je van een grotere dekking en snellere prestaties. Wil je toch je bereik nog vergroten, kan je eenvoudig extra units toevoegen om een mesh-systeem voor je hele huis te bouwen.

lees ook

43 procent lezers gebruikt eigen router of mesh-netwerk voor thuisinternet

Gedaan met het onthouden van verschillende gebruikersnamen en wachtwoorden. Dankzij de Aquila Pro heb je nu wifi-connectiviteit in het hele huis met maar één draadloze netwerknaam. Zo kan je je tijdens videogesprekken of streamings door het huis verplaatsen zonder dat de verbinding afzwakt.

Betrouwbare en snelle wifi in huis

De mogelijkheid tot geavanceerd ouderlijk toezicht zorgt ervoor dat je voorwaarden kan koppelen aan het internetgebruik van je kinderen. Hiervoor kan je eenvoudig profielen aanmaken en per profiel bepalen wanneer toegang tot het internet mogelijk is, of welke websites niet bezocht mogen worden. Verder zorgt de ETSI EN 303 645 cyberbeveiligingscertificering en de nieuwste WPA3-codering voor een betere beveiliging van de verbonden apparaten op het thuisnetwerk.

Dankzij Wifi 6 kan de Aquila Pro aanzienlijke internetsnelheden aanbieden tot 3 Gbps. De router bevat één Gigabit Internet WAN-poort en vier Gigabit LAN-poorten voor bekabelde apparaten, waaronder smart TV’s of gameconsoles.

De Aquila Pro AI AX3000 is vanaf nu beschikbaar aan een adviesprijs van 99 euro, incl btw.

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home