Combell opent zoektocht naar de lelijkste website van België

Combell

Combell zoekt de lelijkste website van België. De winnaar gaat niet alleen met de ludieke eretitel naar huis, de website wordt in een nieuw jasje gestoken en geniet van tien jaar lang gratis hosting en domeinnaam.

Om het belang van een degelijke website in de verf te zetten, lanceert Combell een ludieke wedstrijd waarin de lelijkste website van België wordt gezocht.

Even geen huizen

Het idee ontstond in het brein van Hannes Coudenys, hij liet in het verleden de website Ugly Belgian Houses al op het publiek los. Zijn zoektocht zal nu een digitale wending krijgen, want hij zetelt in de jury van Ugly Belgian Websites.

De wedstrijd leidt hij in samenwerking met Combell. Het bedrijf is als expert op het vlak van website-hosting de perfecte partner.

Inzendingen welkom

De zoektocht gaat vandaag van start. De lelijke Belgische website die nu in je hoofd rondspookt kan je hier insturen. Zo maak je meteen kans op een Bol.com-bon ter waarde van honderd euro. Inzendingen doorsturen kan drie weken lang, vanaf 19 september.

Benieuwd of eerder angstig dat de website van je bedrijf al werd genomineerd? Dat ontdek je ook op deze website. Kom je als winnaar uit de bus, dan ben je de officiële eigenaar van de lelijkste website van België. De titel geeft je tegelijk wel recht op een make-over en tien jaar lang gratis hosting en domeinnaam.

Combell geeft alvast mee welke ingrediënten een lelijke website zoal kan hebben: “Een retro Geocities-look, een rijkelijk arsenaal aan lettertypes (Comic Sans MS! Papyrus! Lucida Handwriting!), knullige GIFs of vervelende pop-ups… de lijst van ingrediënten voor Ugly Belgian Websites is eindeloos!”

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home