Cadeaulijst voor het eindejaar: hier zijn vijf last-minute ideeën

Snel beslissen is de boodschap

kerstboom cadeau

Heb jij nog een last-minute cadeau nodig om onder de kerstboom te leggen. We helpen je graag met een paar tips.

Kerstcadeaus uitdelen zal dit jaar in intieme kring moeten gebeuren, maar dat neemt niet weg dat je daarom minder creatief mag zijn. Hieronder hebben we een aantal ideeën opgesomd.

Sony WH-1000XM4

In stilte werken en tegelijk genieten van uitstekende geluidskwaliteit is de gouden combinatie waarin Sony excelleert met de WH-1000XM4. De noise cancelling-technologie in de hoofdtelefoon behoort tot de beste op de markt en het lichtgewicht design zorgt ervoor dat je uren kan luisteren zonder teveel last te ondervinden.

Sony WH-1000XM4

Via USB-C kan je de headset snel opladen. Een volle batterij staat garant voor 30 uur luisterplezier. De Sony WH-1000XM4 maakt verbinding via bluetooth en kan je met twee toestellen tegelijk koppelen. Wie dat wil, kan ook nog altijd gewoon een bekabelde verbinding gebruiken via de meegeleverde jackkabel. Adviesprijs: 380 euro incl. btw

Chromecast met Google TV

Google heeft de Chromecast extra intelligentie gegeven met de introductie van Google TV. Voortaan hoef je niet langer alles vanaf je telefoon of tablet te casten naar je tv, maar zit er een afstandsbediening in de doos en kan je apps als Netflix, Telenet TV en Streamz rechtstreeks bekijken zonder smartphone in de buurt.

Enig nadeel is dat de nieuwe Chromecast niet officieel bij ons verkrijgbaar is. Wie in de online winkel van Google zoekt, ziet de ‘oude’ versie staan. Niet getreurd, via Fnac kan je deze nieuwste versie wel krijgen en op diverse andere webshops vind je het leuke hebbeding terug. Adviesprijs: 69,95 euro incl. btw.

Ikea Symfonisk

Wie een Sonos-speaker wil maar daar niet de hoofdprijs voor wil betalen, kan tegenwoordig bij Ikea terecht. De Ikea Symfonisk kost de helft minder dan een instap Sonos-speaker, maar biedt wel alle compatibiliteit. De speaker is beschikbaar in twee kleuren, zwart en wit, en maken verbinding via wifi. De Ikea Symfonisk bedien je via de Sonos app.

Ikea Symfonisk

Wie de speaker liever ophangt in plaats van neerzet, kan de set met ophangbeugel kopen die 10 euro meer kost. De basisversie zonder beugel draagt een adviesprijs van 99 euro incl. btw.

iFixit Pro Tech toolkit

Ken je iemand die niets liever doet dan met hardware prullen en graag alles herstelt in plaats van direct iets in de vuilbak gooit. Een iFixit Pro Tech Toolkit is dan het ultieme cadeau. De set bevat de belangrijkste componenten die je nodig hebt om elk type elektronica te ontleden. Er geen hardware of je kan het openen met deze set.

iFixit Pro Tech toolkit

De set wordt geleverd in een handige hoes zodat je het veilig overal kan meenemen. Voor alle tutorials hoe je bepaalde toestellen kan herstellen, kan je bij iFixit zelf terecht met grondige stappenplannen. De adviesprijs van de iFixit Pro Tech Toolkit bedraagt 69,99 euro incl. btw.  

Dyson Airwrap

Beautyproducten ademen zelden technologie, maar de Dyson Airwrap bewijst het tegendeel. De slimme oplossing kan drogen en haren tegelijk stijlen dankzij de digitale Dyson V9-motor in het handvat. Door niet met hoge temperaturen te werken, wordt het haar niet beschadigd. De innovatieve technologie maakt het mogelijk om verschillende haartypes te stijlen.

Dyson Airwrap

Standaard vind je overal de klassieke variant, maar Dyson stelt op zijn website ook een lange variant beschikbaar voor iedereen met lang haar. Adviesprijs van de set, ongeacht de lange of korte versie: 499 euro incl. btw.


Dit is een commerciële bijdrage van diverse partners. ITdaily is niet verantwoordelijk voor de inhoud van dit artikel.

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home