Brother lanceert A4-kleurenlaserprinters: aan professionele kwaliteit printen op kantoor

Brother brengt een nieuw A4-kleurenlasergamma op de markt. Volgens de fabrikant moet het professionele afdrukkwaliteit brengen naar de werkplek.

Brother lanceert vier nieuwe A4-kleurenlaserprinters. De modellen HL-L9430CDN, HL-L9470CDN, MFC-L9630CDN en MFC-L9670CDN beloven een nieuw niveau van afdrukkwaliteit te hebben bereikt.

De printers beschikken verder over een volledig aanpasbare ladenconfiguratie, gepersonaliseerde displays, snelle print- en scanmogelijkheden en de nieuwste beveiliging. De printers hebben allemaal een maximumsnelheid van veertig pagina’s per minuut en een papierlade voor 520 vel (max. 2600 vel).

lees ook

Brother lanceert EcoPro printabonnement voor kmo’s en thuisgebruikers

HL-L9470CDN

Prijzen

De MFC-L9670CDN kan dubbelzijdig scannen en bevat professionele productupgrades zoals Secure Print+ en Barcode Print+. Het toestel komt aan een prijs van 1.440,50 euro (excl. btw). MFC-L9630CDN verliest de productupgrades en heeft een prijskaartje van 1.2363,36 (excl. btw).

MFC-L9630CDN

Dubbelzijdig scannen en automatische documentinvoer zijn niet mogelijk met de overige modellen. De prijs van HL-L9470CDN ligt op 747,93 euro (excl. btw). De HL-L9430CDN verliest opnieuw de productupgrades en komt aan een prijs van 560,33 euro (excl. btw).

Onderdeel MPS

“We zijn verheugd om onze beste A4-kleurenlasers ooit op de markt te brengen in een tijd waarin kantoormedewerkers over de hele wereld terug aan het werk gaan. Onze nieuwe uitzonderlijke A4-kleurenprinters geven bedrijven toegang tot uitmuntend afdrukken en scannen zonder de ruimte te verlaten”, vertelt Peter Hanne, Salesmanager bij Brother Internationaal België.

Hij laat verder weten dat het nieuwe assortiment nog toegevoegd zal worden aan de Managed Print Services (MPS). De dienst ontzorgt bedrijven op het vlak van printproblemen. Toners worden altijd geleverd en klanten kunnen altijd rekenen op ondersteuning.  

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home