EuroForm start samenwerking met Brother Managed Print Services

brother

Brother België en EuroForm lanceren een meerjarige samenwerking op het gebied van Managed Print Services (MPS). Het Deense bedrijf is een leverancier van printer fleet management oplossingen en bijbehorende diensten met wereldwijd meer dan 11 miljoen printers onder contract.

Anno 2019 blijkt dat bedrijven een behoorlijk beeld hebben van hun IT-infrastructuur, maar dan met name de desktops, laptops en servers. Veelal worden deze assets gemonitord door interne of externe IT-medewerkers of is er sprake van cloud dienstverlening.

JetAdvice

“Het verzamelen van data alleen is niet voldoende. Inzicht en het nemen van beslissingen op basis van de juiste informatie waarmee verdelers en eindgebruikers geholpen kunnen worden, is de echte toegevoegde waarde”, aldus Mark Kouwenberg, Sales Director van EuroForm.

“Daar waar Managed Print Services aanvankelijk ging over een consolidatie van toestellen en het realiseren van initiële besparingen, staan vandaag de dag vooral duurzaamheid, security, continuïteit en het ondersteunen van de dagelijkse processen hoog in het vaandel bij de eindgebruiker.”

Om aan die verandering tegemoet te komen, gaat Brother nu JetAdvice oplossingen en diensten aanbieden aan zijn verdelers en klanten. JetAdvice Manager is de printer fleet management oplossing waarmee Brother en zijn verdelers afdrukomgevingen kunnen monitoren en deze data kan vertalen naar meerwaarde voor de klanten.

Merkonafhankelijk

De nieuwe rapportageportal, JetAdvice Premium, draagt zorg voor deze actiegerichte rapportages welke de hele MPS levenscyclus bestrijken. Hiermee kan Brother uit alle verzamelde data zijn klanten en verdelers tastbare waarde toevoegen.

Volgens Frank Deneweth, Managing Director van Brother België, is de grootste troef van JetAdvice dat het merkonafhankelijk werkt. “Ondernemingen hebben vaak een gediversifieerde afdrukomgeving, met toestellen van verschillende fabrikanten. Terwijl onze eigen MPS-software alleen met Brother toestellen werkt, kunnen we dankzij JetAdvice nu een veelzijdige oplossing aanbieden aan onze verdelers en aan onze klanten.”

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home