BlackBerry presenteert nieuwe softwarefeatures voor Enterprise of Things

BlackBerry komt met een breed assortiment van nieuwe beveiligingssoftware voor zakelijke gebruikers, IT-managers en ontwikkelaars. Hiermee versterkt de organisatie zijn positie als leider op het gebied van beveiliging van de Enterprise of Things (EoT). Met de BlackBerry Secure-voorzieningen kan elk mobiel apparaat dezelfde veilige desktopervaring hebben. Het zal dit voorjaar beschikbaar worden gesteld.

BlackBerry werkt aan ondersteuning bij het beveiligen van de endpoints. Dat doen ze zowel fysiek via hun smartphones, tablets, wearables als digitaal door berichten, bestanden en spraakberichten. Daarnaast is er BlackBerry Secure, een end-to-end EoT-platform dat bestaat uit zakelijke communicatie- en samenwerkingssoftware en beveiligde gecertificeerde embedded oplossingen.

Hiermee kunnen bijvoorbeeld banken, ziekenhuizen, advocatenkantoren, fabrikanten en overheden op elk mobiel apparaat dezelfde veilige desktopervaring hebben met allerlei nieuwe BlackBerry Secure-voorzieningen. Deze bestaan onder meer uit het veilige gebruik van Microsoft mobiele apps met BlackBerry Enterprise BRIDGE. Door de mobiele apps van Microsoft beschikbaar te stellen vanuit BlackBerry Dynamics- toepassingen, zoals BlackBerry Work, hebben gebruikers nu een consistente ervaring bij het openen, bewerken en opslaan van een Microsoft Office 365-bestand zoals Excel, PowerPoint en Word op iOS of andere Android apparaten.

Verder is het mogelijk even je even van het werk los te koppelen als je werkdag erop zit. Met de nieuwe ‘Niet storen’ functie van BlackBerry Work kunnen bedrijven e-mail- en agendameldingen voor hun werknemers buiten de normale kantooruren blokkeren. Deze functie kan door individuele gebruikers worden opgeheven. Het is ook mogelijk je persoonlijke nummer privé te houden. Bij BlackBerry WorkLife gebruiken uitgaande oproepen het bureaunummer van een medewerker, niet hun persoonlijke nummer. Hierdoor blijft hun persoonlijke nummer privé. Verder is het mogelijk om foto’s, video’s, PDF’s en andere bestanden te delen binnen groepchats door middel van BlackBerry Connect.

De Enterprise of Things levert nieuwe productiviteitsvoordelen op met betrekking tot onze manier van werken,” aldus Mark Wilson, Chief Marketing Officer van BlackBerry. “Met de BlackBerry-software kunnen workflows worden verbeterd met behulp van verbonden zaken, zodat werkplekken kunnen worden gecombineerd op fysieke en virtuele locaties. Zo kunnen werknemers altijd en overal samenwerken met werknemers, contractanten en partners. BlackBerry kan ervoor zorgen dat het op een zeer veilige manier wordt gedaan.

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home