Apple vernieuwt iPad met betere camera en 64 GB-instapmodel

Apple vernieuwt de traditionele iPad met een Apple A13 Bionic-chip en dezelfde 12 megapixel camera vooraan als de huidige iPad Pro. Het design en de prijs blijven hetzelfde, net als de Lightning-aansluiting ten nadele van USB-C zoals op de iPad Pro. Het geheugen wordt wel verdubbeld naar 64 GB.

Apple start zijn iPhone-lanceringsevent direct met een verrassing door allereerst een nieuwe iPad aan te kondigen. Het gaat in feite om dezelfde traditionele 10,2 inchtablet als vorig jaar, maar met een nieuwere Apple A13 Bionic chip aan boord.

Het design en de homeknop vooraan blijven hetzelfde, net als de stilaan iets te grote schermranden rondom. De lightning-aansluiting tekent opnieuw present. Wie USB-C wil op zijn of haar iPad, kijkt beter naar de iPad Pro line-up of de nieuwe iPad Mini.

De grootste vernieuwing komt er in de vorm van een betere 12 megapixel camera vooraan met een breedhoeklens die jou centreert in beeld wanneer je rondwandelt. Tot vandaag was dit een unieke functie die enkel in de nieuwste iPad Pro zat.

De prijs, 389 euro inclusief btw, blijft dezelfde. De 32 GB-instapversie maakt voortaan plaats voor 64 GB, wat een mooie en dankbare extra is. De iPad is verkrijgbaar in twee kleuren, licht- en donkergrijs, en is vanaf 24 september beschikbaar. Prijzen zijn inclusief btw.

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home