Update: Apple lost audioproblemen bij Studio Display-gebruikers op met update

Update 5/8, 07:50: Apple geeft een update vrij waarin de audioproblemen bij de Studio Display worden aangepakt. De firmware van het toestel updaten, gebeurt door het toestel te verbinden met een Mac.

Apple geeft in de beschrijving van de laatst beschikbare update voor de Studio Display aan dat een probleem bij de speakers van het toestel wordt opgelost. Het gaat om versie 15.5, met bijbehorende code 19F80.

Origineel 3/8, 08:42: Enkele Studio Displays van Apple spelen geluid niet zuiver af of stoppen volledig met werken. Een definitieve oplossing voor het probleem is er nog niet.

Gebruikers van de Apple Studio Display kunnen geconfronteerd worden met audioproblemen. Audio klinkt dan schokkerig of valt volledig weg.Blogger Michael Tsai bundelde online gedeelde verhalen van gebruikers in zijn blog.

Herstarten als oplossing

Volgens MacRumors lichtte Apple zijn dienstverleners al in over de problemen. Zij moeten gebruikers aanraden het toestel te herstarten, door de kabel uit te trekken. Dit advies geldt tot een update beschikbaar is. Volgens het bedrijf is de fout immers niet toe te schrijven aan de hardware.

lees ook

Apple verrast met krachtige Mac Studio en nieuwe monitor

De Studio Display is de nieuwste monitor van Apple. Vanaf 1.779 euro (incl. btw) krijgen gebruikers een scherm dat 27-inch meet en 5K-resolutie geeft. In tegenstelling tot de meeste producten van Apple, werkt de monitor bovendien ook op een Windows-pc. Enkele functies die eigen zijn voor het toestel blijven in dat geval wel onbereikbaar, lees daar hier meer over.    

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home