Apple kondigt ‘Peek Performance’-event op 8 maart aan

Apple Event

De uitnodiging toont een meerkleurig Apple-logo wat mogelijk verwijst naar de kleuren van nieuwe toestellen. Op 8 maart om 19u onze tijd kan je de livestream volgen.

Een Apple-uitnodiging bevat vaak een hint rond potentiële aankondigingen of nieuwe functies, maar deze keer worden we er niet veel wijzer uit. Behalve verschillende kleuren die mogelijk aan de nieuwe toestellen zijn gekoppeld, zien we geen andere aanwijzingen.

Volgens geruchten is de kans groot dat Apple een nieuw iPhone SE-model aankondigt, de eerste met 5G-connectiviteit. De telefoon zou de nieuwe A15-chip aan boord krijgen en betere camera’s. Het design blijft ongewijzigd volgens de geruchten. Zo blijft de iPhone SE het enige model met een traditionele Touch ID-vingerafdruksensor.

Een ander potentieel toestel dat Apple op 8 maart kan aankondigen, is een nieuwe versie van de iPad Air met 5G en een nieuwe CPU. Het event valt mogelijk samen met de lancering van de nieuwe iOS 15.4-update die Air Control introduceert (een toetsenbord en muis voor twee toestellen) en Face ID gezichtsherkenning met een mondmasker.

Dit voorjaar zouden ook nieuwe Mac-toestellen het levenslicht moeten zien met de opvolger van de Apple M1-chip, maar we achten de kans groot dat deze aankondiging in een apart event wordt bekendgemaakt de komende periode.

Je kan de livestream volgen op diverse online kanalen op 8 maart om 19 uur onze tijd.

lees ook

Apple staakt online en fysieke verkoop in Rusland

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home