AnkerWork lanceert draadloze clip-on microfoon

M650 zwart

De dochteronderneming van Anker presenteerde de draadloze microfoontoepassing, die tot zeven uur audio kan opnemen, tijdens CES 2023.

AnkerWork is gespecialiseerd in werk gerelateerde video- en audiotoepassingen. De dochteronderneming van Anker voegt aan de speakerphones, headsets, webcams en video bars nu een draadloze microfoontoepassing toe. De microfoon is volgens How To Geek vooral handig tijdens interviews of gesprekken die moeten worden opgenomen. Daar zet AnkerWork ook op in met de clip-on microfoon.

Twee microfoons

De AnkerWork M650 houdt twee microfoons en een ontvanger in. Tijdens gesprekken, of die nu online of live zijn, durft een deelnemer wel eens rechtstaan. Dat kan zijn om de benen te strekken maar net zo goed om documenten uit een printer te halen. Welke reden er ook is, wanneer de spreker in een vaste microfoon praat, dan duik de kwaliteit doorgaans snel naar onderen. Het is één van de redenen waarom draadloze oortjes en headsets het zo goed doen.

AnkerWork heeft aan die draadloze familie nu een kwaliteitsvol audiotoestel toegevoegd. De M650 is ideaal voor gebruik tijdens interviews omdat de microfoons aan het hemd of de trui kunnen worden vastgeclipt. Het toestel kan ook als single microfoon worden gebruikt via de meegeleverde USB- C kabel. Anker zelf positioneert de microfoons als een alternatief voor tafelmicrofoons die doorgaans een kabel vereisen naar de ontvanger.

Zeven uur opname

De microfoons worden geleverd in een oplaaddoosje, samen met een kleine ontvanger. Die heeft voldoende interne opslag om tot zeven uur audio te registreren. Ruim voldoende dus voor eender welke gesprek op kantoor of tijdens een interview. De ontvanger is voorzien van een klein touchscreen waar de gebruiker het batterijniveau, de audio en dergelijke kan bekijken. Eens de batterij leeg is, dan volstaat anderhalf uur om de microfoons en ontvanger terug op te laden. Met een volle batterij moet het toestel 15 uur mee kunnen.

De AnkerWork M650 zal vanaf maart beschikbaar zijn via de website van het bedrijf en andere winkels. Volgens How To Geek mag je 249 dollar rekenen voor de microfoonoplossing. Dat is best prijzig al vult de M650 een niche omdat er niet veel concurrenten zijn die hetzelfde aanbieden.

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home