Komt AI File Explorer naar Windows 11?  

windows 11 laptop

AI File Explorer zal naar verluidt in Windows 11 verschijnen en als verkoopargument dienen voor de aankomende Microsoft AI-pc’s. Deze geavanceerde Copilot volgt elke stap op jouw Windows-pc.  

Microsoft lanceert op 21 maart de Surface Pro 10 en Surface Laptop 6, die door het techbedrijf als eerste echte ‘AI-pc’s’ bestempeld worden. Het verschil tussen AI-pc’s en gewone pc’s moet Microsoft nog ophelderen. Een nieuw rapport vertelt ons meer over de aankomende Windows 11 2024-update en zijn op AI-gebaseerde toepassingen. AI File Explore zou fungeren als belangrijkste verkoopargument voor AI-pc’s, volgens Windows Central.  

AI File Explorer

De AI File Explorer wordt omschreven als een meer geavanceerde Copilot, die zoek- en tijdlijnfuncties weergeeft voor alles wat je op je pc doet. De Windows-computer onthoudt zo elke stap die je zet en kan met jou communiceren met behulp van natuurlijke spraak.  

lees ook

Microsoft lanceert Moment 5-update voor Windows 11

De nieuwe AI-functies worden in de tweede helft van het jaar verwacht, de nieuwe Surface Pro 10 en Surface Laptop 6 al in april en juni. Volgens Windows Central, zal de AI File Explorer één van de belangrijkste verkoopargumenten zijn van de nieuwe AI-pc’, alleen zullen deze AI-pc’s dus nog niet geleverd worden met de nieuwste AI-functies. Naar verluidt zou de nieuwe AI Explorer niet functioneren op bestande hardware, maar daar moet Microsoft nog duidelijkheid in brengen.  

nieuwsbrief

Abonneer je gratis op ITdaily !

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
terug naar home